StFF bjuder in till Matchobservatörutbildning

Ett av Stockholms Fotbollförbunds prioriterade mål fram till 2022 är en förbättrad matchmiljö på våra fotbollsplaner. Ett led i det arbetet är att fortsätta och även utveckla observationer av matcher med så kallade matchobservatörer. Nu bjuder vi in intresserade att gå en utbildning den 10 april.

Matchobservatörutbildning – chans att se fotboll och tjäna en slant

Är du intresserad av att se fotboll i Stockholms lägre divisioner och samtidigt få ersättning för det? Ett av Stockholms Fotbollförbunds prioriterade mål fram till 2022 är en förbättrad matchmiljö på våra fotbollsplaner. Ett led i det arbetet är att fortsätta och även utveckla observationer av matcher med så kallade matchobservatörer.

Matchobservatörens uppgifter är bland annat att titta på matchen för att notera om det förekommer störningar (publik, spelare eller ledare) och att vara ett stöd till domaren samt att efter matchen skicka in en rapport. Mer information kommer att delges under matchobservatörsutbildningen som hålls på Stockholms FF:s kansli den 10 april.

Några krav som ställs för att bli matchobservatör är att man måste vara minst 20 år och kunna uttrycka sig på svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att kvinnor söker till denna utbildning.

Det finns 25 platser på kursen, så tveka inte att anmäla dig.

Kursdatum: 10 april

Kurstid: kl. 17.30 - 20.30

Kurslokal: Stockholms FF:s kansli, Västra vägen 5 A, Solna

Kursanmälan: Här eller via Stockholms FF:s hemsida under rubriken Kurser och kategorin Övrigt. Anmälan måste vara oss tillhanda senast den 3 april.

Ev. frågor besvaras av Thomas Bengtsson, 08-444 75 30, thomas.bengtsson@stff.se