Stockholms FF söker medarbetare till domaravdelningen

Stockholms FF söker en strukturerad, noggrann, utåtriktad och drivande medarbetare till domaravdelningen som i dagsläget består av tre personer. En varierande tjänst där personen i huvudsak administrerar domartillsättningen i distriktets fotbollsmatcher samt domarutbildningen.

Arbetsbeskrivning

Var med och bidra till att uppnå Stockholms Fotbollförbunds vision:

"Så många som möjligt – så länge som möjligt – i en så bra verksamhet som möjligt."

Du ingår i ett team där alla hjälps åt för att få verksamheten att fungera så smidigt som möjligt för våra kunder; distriktets föreningar och domare. Du förväntas självständigt driva frågor som rör domaraktiviteter, men även bidra till övriga utvecklingsprojekt hos förbundet. Basen i tjänsten är administration vilket medför att du är strukturerad och noggrann samt klarar av att driva flera frågor samtidigt. Du är en social och empatisk person som har lätt att hantera andra människor eftersom det i tjänsten ingår frekvent kontakt med domare och andra intressenter inom verksamheten. Är du dessutom prestigelös och bidrar till god stämning? Då är du personen Stockholms Fotbollförbund söker.

Rekrytering sker löpande och vi ser fram emot din ansökan snarast dock senast den 20 mars.

Anställningsansökan görs hos happyr där även ytterligare information om tjänsten finns.

Välkommen med din ansökan!