DFK för 05:orna klara – nästan

Till fem sjättedelar är nu distriktsförbundskaptenerna till flickor och pojkar födda 2005 klara. På grund av olika omständigheter saknas en dfk för målvakter för pojkarna. Är du den felande länken?

Distrikslagsverksamheten för flickor och pojkar födda 2005 inleds med en informationskväll i februari. Tränare och sportchefer är välkomna till Stockholms FF:s lokaler för att träffa de nya distriktsförbundskapterna den 5 februari för pojkarna och en vecka senare för flickorna.

Under året kommer vi bland annat att erbjuda öppna träningar och klubbesök. Läs mer om verksamhetsåret för flickor och pojkar.

Distriktsförbundskapterna för flickor 05 är: Daniel Gunnars, Peter Andersson och Olivia Waller som ar hand om målvakterna. På pojksidan är Emil Grändås och Claudio Pereyra Suarez klara, men en dfk för målvakter söker vi nu.

Utbildning:

DFK med ansvar för målvakterna skall minst ha MV-B.

Ersättning:

Uppdraget är arvoderat.

Ansökan:

Skicka ditt CV med dokumentation om tidigare erfarenheter, tränarutbildning och annan utbildning inom idrotten till Emma Ringvall alt. Stockholms Fotbollförbund, Box 1349, 171 26 Solna.

Läs mer om distrikslagsverksamheten