Vetenskapliga rådet bjuder in till seminarium!

Den 24 oktober har våra föreningar chansen att lyssna på Johan Fallby som är en av Sveriges främsta experter inom idrottspsykologi och har tidigare bland annat jobbat åt Svenska Fotbollförbundet med landslagen, spelar- och tränarutbildning.

En av uppgifterna för StFF:s Vetenskapliga råd är att sprida kunskap till föreningar, ledare samt övriga intresserade om kunskapsläget kring barn- och ungdomsfotboll. Under kvällen kommer du att få ta del av vår föreläsares erfarenheter och kunskap samt även få svar på dina frågor om.

Gör det bättre själv – om du kan

Johan Fallby, är en av Sveriges främsta experter inom idrottspsykologi och har tidigare bland annat jobbat åt Svenska Fotbollförbundet med landslagen, spelar- och tränarutbildning. Johan har gedigna akademiska meriter och även en grundutbildning i KBT samt är också tidigare seniorlandslagsspelare i bordtennis. Dessutom har han skrivit flera böcker inom idrottspsykologi och ledarskap. Senast "Gör det bättre själv om du kan!" - om föräldraskap i idrotten.

Han förekommer också i media kring idrottspsykologiska frågor, barn- ungdoms- samt elitidrott. På dessa teman föreläser Johan också runt om i Skandinavien samtidigt som han arbetar som idrottspsykologisk rådgivare för idrottsföreningar och idrottare i individuella samt lagidrotter. De mest namnkunniga uppdragen genom åren har Johan haft för F.C. Köpenhamn, Sveriges Olympiska Kommitté, Svenska Fotbollförbundet, en rad specialidrottsförbund och individuellt både med tränare och idrottare i en rad idrotter.

Datum och tid: onsdag den 24 oktober kl. 18:00 – 20:00 (ca)

Plats: Folksam, Bohusgatan 14, Stockholm

Kostnad: Gratis för max 5 deltagare per förening. Övriga deltagare vid mån av plats betalar 100 kronor.

Anmälan: Görs senast den 21 oktober här!

Frågor? Kontakta Urban Helsing