Upplev Fotbollsgalan på plats

Upplev Fotbollsgalan tillsammans med landslag, mästarlag och andra stjärnor. Det perfekta tillfället för föreningar och lag att avsluta säsongen på bästa sätt. Biljetter till Fotbollsgalan 2018 är släppta!

Fotbollsgalan 2018 arrangeras den 12 november på Ericsson Globe Arena och pågår mellan klockan 20.00 och 22.00. Galan är den 24:e i ordningen och korar årets bästa spelare, prestationer och andra utmärkelser.

- Vi är oerhört glada över att ännu ett år få möjlighet att fortsätta hylla årets prestationer på Fotbollsgalan. Årets gala blir extra stjärnfylld – både herr- och damlandslaget har i år möjlighet att närvara och tillsammans ska vi fira de framgångar vi nått på landslagssidan. Jag tänker så klart på den magiska VM-sommaren vi fick uppleva tillsammans och att vi nu har en ny sommar med VM-fokus att se fram emot, säger Svenska Fotbollförbundets generalsekreterare Håkan Sjöstrand.

För föreningar och lag finns det nu möjlighet att avsluta säsongen på bästa sätt och se Fotbollsgalan på plats i Ericsson Globe Arena. Biljetter för 50 kr styck vid köp av minst sex biljetter. Samla spelare och föräldrar för en kväll tillsammans bland fotbollens stjärnor.
Boka biljetter här