Ny telefonväxel på Stockholms FF

I och med att Ing-Marie i receptionen har gått i pension och vi inte har ersatt henne har vi bytt telefonväxel. Om du ringer 08-444 75 00 kommer du att mötas av ett talsvar som ger dig fyra alternativ för att få svar, men det snabbaste sättet att komma i kontakt med oss är att ringa eller skicka ett e-brev till rätt person direkt.

De fyra alternativen som du har att välja emellan är:

  1. Domare
  2. Tävling – S:t Eriks-Cupen
  3. Tävling – Övriga frågor
  4. Övriga frågor

Även om du nu kopplas till en person som ansvarar för gruppen är det inte säkert att den som svarar kan svara på just din fråga, utan du kan bli vidarekopplad ytterligare en gång.

Det bästa sättet är att gå under rubriken KONTAKTA OSS på vår hemsida och leta upp den som bäst kan svara på just din fråga. Då slipper du valen och kommer med största sannolikhet få ett snabbare svar på din fråga.

Om personen ifråga som du söker inte kan svara vid det tillfälle som du ringer går det också bra att skicka ett e-brev till personen ifråga. Om inget oförutsatt inträffar ska du få svar inom 24 timmar.

Inom en snar framtid kommer vi att lägga ner rubriken Frågor och Svar. Istället kommer vi att lägga in svaren på de vanligaste frågorna under KONTAKTA OSS.