Personalförändringar på Stockholms FF

Under sommaren är det två ur personalen som har slutat och en ny som strax börjar. Ing-Marie Stigen och Johan Cederbrant har lämnat kontoret och innan semestern presenterade vi Caroline Sjöblom som börjar den 16 augusti.

Ing-Marie Stigen har varit vårt ansikte utåt och skött receptionen samt svarat i telefon sedan 1998. Nu går Ing-Marie i pension och flyttar till Dalarna.

I november 2015 anställdes Johan Cederbrant som förbundets marknadsansvarige. I början av augusti lämnade Johan oss för att gå vidare till Svenska Fotbollförbundets marknadsavdelning. Johan har bland annat jobbat fram avtalen med Länsförsäkringar/Grönt Kort och Ellevio/50/50-fonden.

Vi önskar Ing-Marie en skön pension och Johan lycka till på nya jobbet, men framförallt tack för ert jobb som ni har gjort på Stockholms Fotbollförbund!

Vi önskar givetvis Caroline Sjöblom välkommen till att bli en i gänget på huvudstadens fotbollskontor.