Stockholms FF söker Projektledare/kommunikatör

Stockholms FF söker en kompetent, självgående, drivande och kommunikativ medarbetare. En varierande tjänst där personen självständigt driver projekt och uppdrag som rör alla möjliga frågor inom verksamheten. Detta medför en stor dos extern och intern kommunikation.

Formella krav:

  • Högskolestudier
  • Behärska svenska språket i tal och skrift
  • Erfarenhet av liknande arbeten

Arbetsbeskrivning

Stockholms Fotbollförbund söker en kompetent, självgående, drivande och kommunikativ medarbetare till kontoret i Solna. Tjänsten ska bidra till att uppnå Stockholms Fotbollförbunds vision:

"Så många som möjligt – så länge som möjligt – i en så bra verksamhet som möjligt."

Tjänsten är bred och varierande. Du förväntas självständigt driva projekt och uppdrag som rör alla möjliga frågor inom verksamheten. Detta medför en stor dos extern och intern kommunikation. En stor del i tjänsten innebär samarbete med våra partners löpande under året.

Basen i tjänsten är kommunikation och projektledning. Du förväntas vara en kreativ och utåtriktad person som driver och utvecklar vår verksamhet inom dessa områden. I tjänstens natur ligger att du har många kommunikationsytor, ett brett kontaktnät samt klarar av att driva fler frågor samtidigt.

Kravprofil

Du behöver vara utåtriktad, kommunikativ, initiativrik och drivande.

Högskolestudier är ett krav. Studier inom idrott, kommunikation, projektledning är meriterande.

Förståelse för föreningsliv och/eller förbundsliv är meriterande.

Vi ser gärna att du har en fotbollsbakgrund från olika nivåer, åldrar och roller.

Kontaktinfo

Förbundschef Björn Eriksson. bjorn.eriksson@stff.se, facklig representant är Urban Helsing. urban.helsing@stff.se

Rekrytering sker löpande och vi ser fram emot din ansökan snarast dock senast den 15 augusti.

Anställningsansökan görs hos happyr

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

  • Tjänsten är en heltidsanställning
  • Start omgående

Om Stockholms Fotbollförbund

StFF sitter i egna lokaler nära Solna Centrum med goda pendlingsmöjligheter. Vi är 20 medarbetare i ett familjärt gäng som alla brinner för stockholmsfotbollen. På ett kontor av den här storleken värdesätter vi personer som är flexibla och är villiga att ta ett stort ansvar.

Våra huvudsakliga arbetsuppgifter är seriespel för seniorer och barn/ungdomar, ledar- och domarutbildning, distriktslagsverksamhet och hjälpa våra över 350 fotbollsföreningar med att utvecklas i sin verksamhet.

Stockholms Fotbollförbunds geogra­fiska verksamhetsområde omfattar samtliga kom­muner inom Stock­holms län med undantag av Norrtälje, Sigtuna, Nykvarn och Södertälje kommuner.

I distriktet finns över 300 klubbar, 80 000 spelare och endast i S:t Eriks-Cupen arrangeras det över 30 000 matcher varje år.

Vår vision är:

"Så många som möjligt – så länge som möjligt – i en så bra verksamhet som möjligt."