Finalklart i två av våra cuper

Vi kommer att få ett nytt föreningsnamn som skrivs in på Stockholms Cup-pokalen. Det står klart sedan IFK Stocksund slagit ut Värtans IK i onsdagens semifinal. Sedan tidigare är Vendelsö IK klart för final. I finalen för JDM flickor blir det en repris på förra årets final. Nu får AIK chans att ta revansch på titelförsvarande Älvsjö AIK.

Tyresö FF vann Stockholm Cup 2017Finaldatumen är inte klara i dagsläget, men förhoppningsvis kommer matcherna att spelas när det fortfarande finns lite sommarvärme kvar. I Stockholm Cup har Vendelsö IK (4) två handikappstraffar på IFK Stocksund (2) innan matchen eftersom det skiljer två divisioner mellan lagen.

I Victoria Cup ser det ut som det kommer att bli en final på senhösten. Kvartsfinalerna IF Brommapojkarna - AIK och Älvsjö AIK - Bollstanäs SK är ännu inte spelade. Men det ska bli spännande och se om förra årets cupsegrare, Bollstanäs, kan kvalificera sig för den fjärde raka finalen även om det det här gången kanske kan behövas långkalsonger när finalen spelas.

På pojksidan är vi framme vid semifinaler i JDM. Älvsjö AIK möter Bele Barkarby FF i den ena semifinalen och i den andra tar de två senaste årens segrare IFK Lidingö emot Reymersholms IK.

Kolla in alla resultat från årets cuper:
Victoria Cup
Stockholm Cup Grupp A - Grupp B - Finalspel
JDM flickor
JDM pojkar