Seminariekväll om den akuta anläggningsbristen i Stockholms stad

Välkommen på seminariet "Får vi ta plats? Om barn och ungas tillgång till idrottsanläggningar i Stockholm" den 7 juni kl. 18-20.30 i Eriksdalsbadet.

Tillsammans med flera förbund bjuder Stockholmsidrotten in till en seminariekväll om den akuta anläggningsbristen i Stockholms stad. Under kvällen kommer vi att presentera den färska rapporten "Får vi ta plats? Om barn och ungas tillgång till idrottsanläggningar". Rapporten visar en mörk bild av antalet idrottsanläggningar och andra ytor för föreningsidrott jämfört med andra storstäder i Sverige.

Vid seminariet kommer även idrottsborgarrådet Emilia Bjuggren (S) och vice ordföranden i idrottsnämnden, Bo Sundin (M), att medverka och ge sin syn på anläggningsbristen.
Varmt välkomna till en kväll med fokus på hur anläggningssituationen påverkar barn och ungdomsidrotten och vad som krävs för att bygga bort den.

Får vi ta plats? Rapport om barn och ungas tillgång till idrottsanläggningar i Stockholm>>>

Läs mer hos Stockholmsidrotten>>>

Datum: torsdagen den 7 juni
Tid: 18:00-20:30 (kaffe och smörgås från klockan 17:30)
Plats: Eriksdalsbadet, T-bana Skanstull

Anmäl er via den här länken >>>

Vid frågor kontakta Roger Vintemar
roger.vintemar@stockholmsidrotten.se telefonnummer 08-627 40 65

Arrangörer:
Gymnastikförbundet Öst, Korpen Stockholms län, Stockholms basketdistriktsförbund, Stockholms fotbollförbund, Stockholms handbollförbund, Stockholms idrottsförbund, Stockholms innebandyförbund, Stockholms ishockeyförbund, Stockholms konståkningsförbund, Stockholms simförbund.