Kom till Gärdet Games 6 juni

Kom och spela fotboll på det klassiska sportfältet. Testa basket och beachvolley. Gillar du ännu tuffare tag finns amerikansk fotboll. Eller varför inte svinga slagträet i en av de snabbast växande sporterna i landet, cricket? Stockholms stad erbjuder alla besökare att testa utegymmet med instruktör och att prova på gruppträning.

På självaste nationaldagen 2018 anordnas Gärdet Games. En storslagen fest där barn och ungdomar kan prova på en mängd olika idrotter.

Syftet med Gärdet Games är idrottslig gemenskap. Evenemanget ska ge fler barn chansen att ta steget in i idrotts- och föreningsvärlden. Idrotten är mästare på att välkomna människor och erbjuda en gemenskap där såväl kropp som själ mår bra. Därför vill vi att så många som möjligt, så länge som möjligt, ska ges chansen att idrotta.

Evenemanget ska också väcka liv i ett klassiskt idrottsfält. Idrottsplatsen, oavsett om den är en fotbollsplan, en isrink eller en idrottshall, är stället där vi möts, aktiveras och tävlar med varandra.

Nu samlas vi för Gärdet Games på Sveriges nationaldag, den 6 juni. En fest där vi firar att staden mår bäst när vi ses på idrottens gemensamma yta!

Invigningstal av Emilia Bjuggren, idrottsborgarråd, och Lars Ekholmer, ordförande Stockholms Fotbollförbund, kl 11.

Välkommen till Gärdets sportfält kl 10–16!

Dagsprogram för Gärdet Games

Inbjudan som Pdf-fil

För mer information kontakta Robin Johansson på Stockholms FF, tel: 070-322 85 08.