Fyra trupper svetsades samman på Svelandslägret

Stockholm kommer åka med två flick- och två pojklag till Utvecklingslägret i Halmstad – vilket öppnade upp för samma chans under Svealandslägret i Enköping för spelare födda 2003.

Det blev en väldigt givande helg för Stockholms 15-åriga tjejer och killar med 3 träningar, 5 matcher och teoretisk utbildning.

Att närmare 80 spelare får chans att utbilda sig i vår verksamhet under flera dagar och möta andra distrikt i tuffa matcher känns oerhört stimulerande. Jag är väldigt nöjd med helgen där alla verkligen fick möjlighet att träna och spela med och mot bra spelare, säger Stockholms Spelarutbildare Andreas Vanberg.

Förutom tiden på planen har spelarna fått utbildning i form av videoanalys både som lag och individuellt samt arbete med individ- och grupputveckling. Teambuilding var också en punkt på schemat.

Det märks att spelarna är stolta över att dra på sig matchtröjan och representera Stockholm. Vi har en riktigt bra sammanhållning och attityd att jobba hårt tillsammans där spelare från olika klubbar verkligen hittat varandra och ställer upp för varandra, avslutar Andreas Vanberg.

Här hittar du flick- och pojktrupperna

Läs mer om distriktsverksamheten