Delta i arbetsgrupp för att utreda fortsatt seniorspel i moderförening

Är du intresserad av att delta i en arbetsgrupp som ska utreda en eventuell tillkomst av U23-serier eller liknande alternativ? Vid representantskapsmötet i november motionerade IF Brommapojkarna om att nyblivna seniorer ska ha chansen att fortsätta spela i sin moderföreningen. Nu ska en arbetsgrupp tillsättas för att utveckla Stockholmsfotbollen.

IF Brommapojkarna skrev i sin motion att idag måste föreningar starta en ny förening för att kunna erbjuda spelare och tränare som vill fortsätta med fotboll inom sin moderförening.

StFF bör se över möjligheten att skapa en kvalitativ fotbollsserie som vänder sig mot nyblivna seniorer som vill fortsätta spela för sin förening.

Styrelsens förslog att en arbetsgrupp tillsätts och att utredningen ska vara klar för beslut till ordinarie Representantskap i november 2018. Förslaget röstades igenom av mötet. Arbetsgruppen ska föreslå på alternativ som ska stödja eller ge svar på motionens önskemål.

Om du är intresserad av att medverka i arbetsgruppen kontaktar du Stockholms FF:s Förbundschef Björn Eriksson. Senast den 22 april måste vi ha din intresseanmälan.

Läs hela motionen från IF Brommapojkarna
Styrelsens förslag till beslut