Anmäl ditt lag till Beach Soccer-SM

Förra året segrade Glömminge IF på herrsidan, Stockholmslaget Beach FF vann en spännande final i damklassen. Nu är det dags anmäla lag till SM-kval i Beach Soccer på Gärdet i Stockholm den 30 juni - 1 juli!

Två lag från damklassen och två lag från herrklassen går vidare till finalspelet i Långviken, Kalmar den 14 juli. SM-vinnarna i dam- och herrklassen får, förutom SM-medaljer och äran att vara Svensk Mästare i Beach Soccer, även möjlighet att delta i världens största Beach Soccer-turnering, Euro Winners Cup, året därpå. Anmäl ditt lag här!

Speltiden i gruppspelet är 2 x 12 minuter effektiv tid. Spelplanens mått är 36x26 m och ligger bredvid Kampementsbadet på Gärdet. I slutspelet (Kalmar) är speltiden 3x12 minuter effektiv tid. Spelregler för Beach Soccer

Sista anmälningsdag är den 8 juni och kostar 2 000kr/lag och betalas till Stockholms FF bankgiro 504-7196. Vid ev. frågor kontakta Annelie Norén: 08-444 75 21, e-post.

Endast fotbollsföreningslag anslutna till Svenska Fotbollförbundet har rätt att delta i grupp- och slutspel för inofficiellt SM i Beach Soccer.

Arrangörer: