Studera på GIH eller Bosön

Stockholms FF samarbetar med GIH (Gymnastik- och idrottshögskolan) och Bosöns Idrottsfolkhögskola. Nu erbjuder skolorna utbildningar med fotboll på schemat.

Utbildning vid GIH - "Tränarskap med inriktning fotboll"

Utveckla ditt ledarskap och din roll som fotbollstränare genom rubricerad kurs på GIH som innehåller SvFF:s tränarutbildning, upp till UEFA B, i kombination med akademiska studier.

I denna kurs är undervisningen förlagd till en eftermiddag per vecka där det ingår både praktiska och teoretiska moment från barn- och ungdomsfotboll till seniorfotboll.
Vid godkänd kurs erhåller studenterna 30 högskolepoäng via GIH, samt SvFF:s diplom för Tränarutbildning C, B ungdom samt UEFA B via Stockholms Fotbollförbund.
Kursen ges i samarbete mellan Gymnastik- och idrottshögskolan, Stockholms Fotbollförbund och Svenska Fotbollförbundet.

För mer information klicka här

Sista ansökningsdag den 16 april!

Utbildningar vid Bosön Idrottsfolkhögskola

Bosöns Idrottsfolkhögskola erbjuder dig som är fotbollsspelare eller ledare två utbildningar med särskild inriktning på fotboll:

Allmän kurs Fotboll

Vänder sig dig som är satsande spelare och som behöver komplettera dina gymnasiebetyg. Tre praktiska fotbollspass i veckan finns i schemat.

Idrottskonsulentutbildning Fotboll

Är en eftergymnasial yrkesutbildning för dig som vill jobba inom fotbollens yrkessfär. Praktik och ämnena yrkesrollen och specialidrott har fotbollsinriktning och syftet är att förbereda för anställning inom fotbollen.

Mer information och digital ansökan hittar du på: www.bosonifhs.se Tel: 08-699 66 28

Sista ansökningsdag den 30 april!