Årets domare prisades på årsmötet

Domarkommittén utser varje år årets domare i fyra kategorier. Stockholms FF:s årsmöten inleds med att dessa får sina välförtjänta utmärkelser. Det delades även ut pris till domare och ledare som har fått Svenska FF:s förtjänsttecken.

Årets domare presenterades i årsberättelsen, men det går även att läsa om varje domare här nedan.

Mikael Hallin - Årets förbundsdomare
Dejan Lukacevic - Årets distriktsdomare
Leonora Heimdahl - Årets damdomare
Jim Sukkasem - Årets nybörjardomare

Domarna som fick Svenska FF:s förtjänsttecken var Laura Rapp och Pär Lindström. Spånga IS ordförande Milou Werth tilldelades SvFF:s förtjänsttecken i silver efter 20 års betydande arbete för fotbollsidrotten. Ett likadant pris gick till Anna Walin Krasse från SvFF som dock inte kunde närvara.

Laura Rapp, Lars Ekholmer, Pär Lindström och Milous Werth