Lär dig mer om futsal genom "Futsal-lyftet"

Futsal växer så det knakar i Sverige och nu deltar cirka 80 lag (30st 2016) i Stockholm Fotbollförbunds seriespel. Utbildningar i futsal släpar dock efter och inga kurser är inplanerade denna säsong. Men nu finns chansen att lära sig mer genom "Futsal-lyftet"!

Ove Holmberg, Sveriges ende UEFA-B certifierade futsaltränare, med mission att utveckla futsal i Sverige, erbjuder er förening ett *gratis "Futsal-lyft" under en timme i januari eller februari 2018. Antingen i form av en skräddarsydd träning med lagets spelare eller med en informationsträff med föreningens/lagets ledare.

Kontakta ove.holmberg@gmail.com vid intresse.

Några kommentarer och referenser från ledare som har använt sig av "Futsal-lyftet":

Ove höll en lagom nivå för våra killar P13 som spelat futsal några säsonger, men som mer har spelat på känsla än struktur. De har aldrig varit så fokuserade tidigare på träning, de var till och med lite blyga. Det är jag inte van vid.
Stefan Nerlich, Hässelby SK

Ove med mest och bäst erfarenhet av futsal besökte oss på Vikingavallen och höll i en futsalträning med 15 av våra ungdomsspelare, vilket var väldigt uppskattat. Välorganiserat och mycket bolltouch genomsyrade passet. Väldigt bra kvalité!
Daniel Melki, IK Frej

Vi har haft Ove som futsaltränare för våra 15-åriga tjejer och som bollplank för oss ledare. Ove har ett fantastiskt engagemang och stort kunnande som han kan förmedla på ett pedagogiskt och inspirerande sätt.
Thomas Thernström, Boo FF

Oves bok om futsal ingår!