SvFF kallar till extra repskapsmöte – StFF genomför en enkät

Med anledning av att beslutet om avbytarsystem i div. 2-3 herrar och damer div. 1 som togs vid Svenska FF:s ordinarie representantskapsmöte i december har skapat starka reaktioner, kommer ett extra representantskapsmöte hållas den 9 januari. Stockholms FF vill få våra föreningars åsikt och kommer att skicka ut en enkät till alla föreningars ordförande på torsdag den 21 december.

Skälet till det extra representantskapsmötet är att berörda föreningar och flera distriktsförbund har reagerat starkt på regeländringen. Föreningarna har inte känt sig tillräckligt informerade inför beslutet och dess konsekvenser.

Det diskuteras nu olika förslag som det ska beslutas om. Det bästa er förening kan göra för att påverka beslutet är att svara på den enkät som Stockholms FF kommer att skicka ut på torsdag den 21 december. Enkäten kommer att skickas till samtliga ordföranden i våra föreningar.