Idag släpps biljetterna till Fotbollsgalan

Upplev Fotbollsgalan tillsammans med landslag, mästarlag och andra stjärnor. Ett perfekt tillfälle för föreningar och lag att avsluta säsongen på bästa sätt. Kända artister underhåller och årets bästa spelare koras i olika kategorier. I år med ett nytt och extra bra erbjudande till föreningar och lag.

Fotbollsgalan 2017 arrangeras den 20 november på Ericsson Globe Arena och pågår mellan klockan 20.00 och 22.00. Galan är den 23:e i ordningen och korar årets bästa spelare, prestationer och andra utmärkelser.

Vill ditt lag avsluta säsongen och fira spelåret som gått? Bjuda med hela föreningen till en helkväll i fotbollens stjärnglans? Fotbollsgalan 2017 erbjuder i år ett nytt erbjudande till föreningar och lag!

Entréerna till Fotbollsgalan öppnar 18.00 och i år erbjuds föreningar och lag en hel fotbollsaktivitetsyta inför att galan inleds 20.00. Som på en egen Fan Zone kommer gästerna få möjlighet att underhålla sig med roliga fotbollsaktiviteter så som bollkonstnärer och FIFA 18.

Dessutom kan en och annan överraskning dyka upp under kvällen!

Föreningar och lag har till årets Fotbollsgala möjlighet att köpa biljetter till spelare och ledare för enbart 25 kronor per biljett. Då ingår att uppleva Fotbollsgalan från läktarplats men även att få besöka fotbollsaktivitetsytan hela vägen fram till galastart.

Kom och upplev Fotbollsgalan med din förening eller lag!
Begränsat antal platser finns. Minst antal biljetter vid köp är 10 styck.

Köp era biljetter: Här!

OBS! Behöver ni fler än 10 biljetter så klicka i, acceptera spridda platser, så får ni ett förslag där platserna är uppdelade på flera rader ovanför varandra.