Ta ställning du också - gå med Svensk Idrott i Pridetåget

Att gå i Pridetåget är en manifestation för att fotbollen välkomnar alla. Ett viktigt ställningstagande i linje med svensk idrotts arbete mot 2025. Det är dessutom väldigt kul att gå i tåget!

Vi hoppas att det blir många som vill gå även i år. Tillsammans visar vi att svensk idrott tar ställning när idrotten den 5 augusti tillsammans går fram längs Stockholms gator inför hundratusentals åskådare. Tag med utrustningen, föreningsflaggan, dina klubbkompisar, familj och vänner och anslut till Pridetåget den 5 augusti 2017.

Stolta idrottare brukar vara uppskattat bland övriga i tåget och åskådare. RF:s mål är att alla specialidrottsförbund ska vara med på något sätt! Det kan vara personer från en förening, förbund, förtroendevalda eller anställda. Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna står för alla praktiska detaljer och för själva organiseringen och ordnar även lite mingel innan tåget startar den 5 augusti. Ni står för det som just ni vill visa upp och den utrustning ni behöver. Självklart hjälps vi åt om det behövs!

Mer information kommer längre fram. Kontaktperson hos RF och SISU Idrottsutbildarna är AnnaLena Moberg.

VISA VAR DIN IDROTT STÅR! GÅ I PRIDETÅGET 2017!
Anmäl din förening till pride@svenskidrott.se för att gå i tåget tillsammans med Svensk Idrott.