Finalklart i Victoria Cup

Victoria och Stockholm Cup har rullat på bra i år och det ser ut som att finalerna kommer att spelas tidigt under höstsäsongen. I Victoria Cup är det redan finalklart. I JDM har vi inte kommit lika långt, men snart är det klart med alla semifinallag.

I Victoria Cup möter Bollstanäs SK (bilden), som föll i förra årets final, Boo FF. Nackaklubben besegrade Djurgården med 4-3 i semifinalen, där det damallsvenska laget i stort sett ställde upp med ordinarie lag. Bollstanäs vann (3-0) över elitettanlaget AIK i sin semifinal. Nu får vi se om den norra eller södra div. 1 Svealand-serien är bäst. Båda lagen ligger trea i respektive serie.

I Stockholm Cup för herrar blir det ett derby i den ena semifinalen. Div. 4-laget Tyresö FF tar emot kommunkollegan Hanvikens SK som hör hemma i trean. Matchen spelas den 15 augusti kl. 19.15 på Tyresövallen.

Den andra semifinalen spelas redan den 21 juni kl. 19.30 på Aspuddens IP när div. 2-laget IFK Aspudden/Tellus möter Arameisk-Syrianska IF som spelar i div. 1.

I JDM för flickor spelas semifinalerna mellan AIK - IF Brommapojkarna och Djurgårdens IF - Älvsjö AIK.

Pojkarnas semifinallag är klara till tre fjärdedelar. IFK Österåker - Bromstens IK möts i den ena. I den andra möter de regerande mästarna IFK Lidingö FK segrarna i mötet mellan Bele Barkarby FF och Tyresö FF.

Läs mer på vår cupsida