Ansök om att arrangera en landskamp

Föreningarna i Upplands-Bro och Täby FK arrangerade i år varsin P17-landskamp där Sverige mötte England på en framgångsrikt sätt. Nu inbjuder Svenska FF föreningar att ansöka om att bli medarrangör till ungdomslandskamper 2017.

Planeringen inför nästa år är i full gång och kommer att bli mycket spännande med flera mästerskap på bortaplan och många intressanta evenemang på hemmaplan.

SvFF öppnar nu möjligheten att ansöka om att bli medarrangör av Futsal- och ungdomslandskamper 2017. Bilagt finns ett Kalendarium, där det framgår vilka evenemang som redan nu är klara. Fler evenemang kan eventuellt tillkomma senare, då bland annat pojkarnas EM-kvalturneringar ännu inte är lottade. Av kalendariet framgår att vi ska arrangera såväl landskamper som turneringar.

Grundkriterier ungdomslandskamper, egna turneringar och UEFA Mini-Tournaments hittar du här: http://fogis.se/evenemang/att-arrangera-landskamp/ungdomslandskamp/

Grundkriterier Futsallandskamper hittar du här: http://fogis.se/evenemang/att-arrangera-landskamp/futsal-landskamper/

Intresseanmälningar för att arrangera dessa evenemang vill vi ha senast den 19 december 2016 och skickas till jorgen.larsson@svenskfotboll.se

Intresseanmälningarna ska innehåll:

  • Förslag på arena/arenor
  • Bekräftelse på att arenan/arenorna uppfyller grundkriterierna
  • Bekräftelse på att det finns ett samarbete med berörd(a) kommun(er)
  • Förslag på hotell

För Dam- och U21-landskamper gäller följande:

Dam A – 2017 (preliminärt)
6/4  Dam A Sverige – okänd
11/4  Dam A Sverige – okänd
8/6  Dam A Sverige – okänd
13/6  Dam A Sverige – okänd
8/7  Dam A Sverige – okänd  
11-19/9  Dam A Sverige – okänd (VM-kval)
16-24/10  Dam A Sverige – okänd (VM-kval)
20-28/11  Dam A Sverige – okänd (eventuellt VM-kval hemma)
Lottningen till EM-kvalet sker i slutet på januari, därför vet vi inte ännu om det vid alla ovanstående datum spelas hemmamatcher.

U21 – 2017 (preliminärt)
5 – 13/6 U21 gamla Sverige – okänd
5 – 13/6  U21 nya Sverige – okänd
28/8 – 5/9  U21  Sverige – okänd (EM-kval)
2 – 10/10  U21  Sverige – okänd (EM-kval)
6 – 14/11  U21  Sverige – okänd (EM-kval)
Lottningen till EM-kvalet sker i slutet på januari, därför vet vi inte ännu om det vid alla ovanstående datum spelas hemmamatcher.

Som ni förmodligen känner till så har damerna en nationalarena i Göteborg (Gamla Ullevi) som har första tjing och båda spelar i stort sätt alla sina landskamper på naturgräs, men vill trots allt veta intresset från er som har konstgräs att erbjuda.

Kriterierna finner ni här för Dam http://fogis.se/evenemang/att-arrangera-landskamp/damlandskamp/ och här för U21 http://fogis.se/evenemang/att-arrangera-landskamp/u21-herr-landskamp/ och i stora drag har vi samma förutsättningar för både tränings-, som tävlingslandskamper, men självklart har vi lite lättare att ge lite dispens för dessa kriterier vid träningslandskamper. Så även om ni helt inte uppfyller kriterierna, vill vi gärna få in ert intresse.

Det enda vi just nu skulle vilja få in är en intresseanmälan på mejl till jorgen.larsson@svenskfotboll.se senast den 19 december om ert intresse. Därefter tar vi en kontakt i början på nästa år för eventuellt vidare diskussioner.

SVENSKA FOTBOLLFÖRBUNDET