Vill er förening gå med Stockholms FF i Pride Parade?

Den 30 juli är det dags för Stockholms Pride Parade och Stockholms FF kommer att delta för första gången. Vi välkomnar våra fotbollsföreningar att delta tillsammans med oss.

Stockholms Pride Parade kommer att slingra sig genom huvudstadens gator. Stockholms FF gör debut i paraden och kommer att gå tillsammans med RF, Stockholms Idrottsförbund och de övriga idrotterna i distriktet.

Stockholms FF:s ordförande, Lars Ekholmer, samt ytterligare någon styrelseledamot kommer att gå i täten. Vi välkomnar alla fotbollsföreningar i Stockholm att gå med oss i paraden och vill att ni anmäler er till Björn Eriksson, bjorn.eriksson@stff.se så vi vet hur många föreningar som kommer att delta.

Samling för idrottsföreningar och idrottsorganisationer sker vid Skateparken i Rålambshov kl. 12.00 för gemensam avfärd till Kungsholmstorg där paraden startar kl. 13.00.

Läs mer om Pride Parade