S:t Eriks-Cupen intar Tele2 Arena

Den 4:e september gör S:t Eriks-Cupen entré på Tele2 Arena! Matcherna i en av världens största ungdomsturneringar brukar hålla till på mindre anläggningar och planer, men nu är det dags att ta Stockholms berömda ungdomsserie till finrummet.

Närmare bestämt är det 27 stycken 7-mannamatcher för föreningarnas 11-åringar som kommer att spelas under dagen. Vi kör tre matcher samtidigt från kl. 09.00 på morgonen fram till cirka kl. 18 på kvällen.

För att kunna spela tre 7-mannamatcher på en gång prövar vi de nya spelmåtten 50x30 m som Svenska FF:s föreslår ska gälla till nästa säsong. Speltiden kommer att vara 3x15 min.

Under dagen kommer det att finnas aktiviteter som speed-shooting, straffsparkstävling, smålagsspelsturnering och många andra spännande saker att göra.