Ulf Henriksson avtackades efter 29 år

1987 klev Ulf Henriksson in genom porten på Tjustgatan på Södermalm för att börja som kanslichef på Stockholms FF. På torsdagen avtackades Uffe efter 29 år på StFF.

Det var många som kom till de nuvarande lokalerna på Västra vägen i Solna för att tacka av Ulf Henriksson. Björn Eriksson som efterträdde Ulf som chef för förbundet höll tal och överlämnade en present.

Nuvarande Förbundschefen Björn Eriksson och Ulf Henriksson.

Det var flera föreningsrepresentanter som kom förbi för en kopp kaffe och tårta.

Även Svenska FF och Stockholms Idrottsförbund uppvaktade.

Att räkna upp alla projekt och arbeten som Ulf genomfört och bidragit till tar alldeles för stor plats för att skriva om, men det har varit allt från Fotbolls-EM i Sverige 1992, Damprojektilen, Respekt för domare, Bygg ikapp bygg i takt, Distriktslagsledare m.m. Man kan sammanfatta det med som Björn Eriksson sa i sitt tal.
– När Uffe tar sig för saker blir det saker gjorda.

Tack för allt jobb för Stockholmsfotbollen!