P17-landslaget spelar i Stockholm i höst

Idag torsdag avgörs P17-landslagets fortsatta öde i EM, kl. 17.00 visas matchen på Eurosport 2. Om du inte kan se den matchen kommer det att finnas två chanser i oktober att se detta landslag.

Den 7 och 9 oktober kommer England till Kungsängens IP och Täby SC för att försöka få revansch mot Sverige. De gulblå vann nämligen den första gruppspelsmatchen i EM-slutspelet med 2-1 mot just England.

Det finns flera spelare med Stockholmsanknytning i den svenska truppen även om det inte syns så tydligt i lagpresentationen. Joel Asoro och Joseph Colley spelade i IF Brommapojkarna innan de skrev på för Sunderland respektive Chelsea. Joel gjorde för övrigt båda målen mot England.

Oscar Krusnell som har lämnat återbud har ett förflutet i AIK och Enskede IK. AIK:s komet Alexander Isak lämnade även han återbud, men kan finnas med i truppen som spelar i vårt distrikt i oktober.

Som ersättare har Nabiyou Perry, AIK och BP:s Emre Erdogdu kommit med till EM som spelas i Baku i Azerbadzjan. Det kan bli många spelare som spelar på "hemmaplan" när de bästa pojkarna födda 1999 kommer till Kungsängens IP och Täby SC i oktober.

Läs mer om P17-landslaget
Arrangörsföreningar på Kungsängens IP är Kungsängens IF, Bro IK och Håbro IF. På Täby SC står Täby FK för arrangemanget.