Hattrick IV ger möjlighet till ny anläggning

Svenska FF:s styrelse har beslutat att 1 175 000 Euro under perioden 2016-2020 ska disponeras till anläggningsprojekt. Bidrag kan ges till ny- och/eller ombyggnad av arena för fotboll, futsal, beachsoccer eller anläggande av konstgräs- och hybridplaner.

Ansökan som ska skickas till SvFF:s anläggningskommitté ska innehålla presentation av projektet, ritningar, förfrågningsunderlag, kostnadsberäkning, finansieringsplan, driftkalkyl samt om arenan/hallen/planen kommer att nyttjas för både dam/flick samt herr/pojklag.

Stöd kan sökas till föreningar, bolag och kommuner.

Sista ansökningsdag är den 1 november 2016.

Ansökan ställs till:
Svenska Fotbollförbundet
Att: Ronni Lundqvist
Box 1216
171 23 Solna
alternativt via e-post: ronni.lundqvist@svenskfotboll.se

Läs mer om anläggningsstöd och råd