Anmäl ditt lag till Beach Soccer-SM

Vid förra årets SM i Beach Soccer spelade Stockholmslag hem ett silver och två brons. Nu är det dags att anmäla sitt lag till kvalspelet i Stockholm som äger rum den 2 juli.

Beach Soccer är väldigt enkelt. Du behöver bara likadana matchtröjor och byxor till laget. Dock måste lagets förening vara medlem hos Svenska FF och spelarna medlem i föreningen. Alla spelare måste vara försäkrade och det är man genom att ha en fotbollslicens eller så går det att ordna en försäkring genom arrangören för 20kr. Du kan alltså spela fotboll i en förening och spela beachsoccer i en annan förening.

Beach FF som förlorade förra årets final med uddamålet på damsidan står som arrangör till kvalspelet i Stockholm som spelas på Gärdet den 2 juli. Det finns bara plats för sex herr- och lika många damlag i kvalspelet, så det är först till kvarnmetoden som gäller

För att fler ska få prova på beach soccer arrangeras även en prova-på-dag för barn och ungdomar den 1 juli samt den 3 juli är det drop-in-spel för alla som är sugna på att testa strandfotboll.

Anmäl ditt lag här
Läs mer om beach soccer på Svenska FF:s hemsida.