Vi söker fler flick & pojklag till vinterns futsalserie!

I dagsläget har sex flicklag samt fem pojklag anmält sig. Vi har plats för max åtta lag i vardera serien. Vi har lyckats få ner kostnaden en hel del tack vare billigare hallhyra samt idrottslyftet. Den totala kostnaden för att delta blir nu endast 5000 kr mot tidigare 12000 kr för ungdomslagen. Då ingår allt. Anmälningsavgift, hallhyra och domarkostnaderna. De lag som deltar kommer att få en utbetalning från idrottslyftet i november, som nästan täcker samtliga domarkostnader.

Vi har plats för två flicklag och tre pojklag. Vi skickar ut e-post till samtliga Sanktanlag födda 01 & 02. Blir det fler lag som anmäler sig lottar vi ut platserna. Sista anmälningsdag är den 5 juni.

Stockholms Fotbollförbud (StFF) bjuder in till seriespel i Futsal 2016/2017.

Ambitionen är att ha fyra serier enligt följande:

  • Dam – max 8 lag (för spelare födda 00 och äldre)
  • Herr – max 16 lag (för spelare födda 00 och äldre)
  • Flick – max 8 lag (för spelare födda 01/02)
  • Pojk – max 8 lag (för spelare födda 01/02)

För att det skall bli en serie måste minst sex lag anmäla sig.

Matcherna kommer att spelas på söndagar (kl. 17-22) under perioden 6/11–19/2. Vi har lyckats få matchtider i Stockholm, Botkyrka samt Nacka kommun. Varje serie spelar samtliga matcher i någon av följande fyra hallar: Farstahallen, Ärvingehallen, Storvretens Sph samt Myrsjöhallen.

Vi kommer att spela 2x25 min ineffektiv tid, med tvådomarsystem. Vi kommer att tillsätta utbildade domare till samtliga matcher. Under hösten erbjuds tränarutbildning via SvFF.

En uppskattat kostnad för att deltaga är ca 12 000 kr. Då ingår anmälningsavgift, garantiavgift, hallhyra samt domaravgifter. För de föreningar som endast bedriver futsalverksamhet tillkommer en kostnad om 1500 kr för laglicens.

Vill ni vara med och delta i seriespelet kontakta Michael Westerholm på StFF, e-post alt. 08 444 75 31.

Klicka här för ANMÄLNINGSBLANKETT- den ska skickas in senast den 31 mars 2016.