Vallentunas damer hoppas på publikrekord

Stockholms FF har ingen statistik över publiksiffror i distriktets serier, men på söndag den 24 maj tänker Vallentuna BK Damfotboll att sätta rekord för division 3 damer i Stockholm.

Den 24 maj kan bli en historisk dag för Vallentuna BK Damfotboll och Stockholmfotbollen. Kl. 15.00 på Vallentuna IP hoppas föreningen på ett nytt publikrekord för div. 3 damer i Stockholm och kanske för hela Sverige när P18 IK från Gotland kommer på besök.

Det finns ingen statstik över publiksiffrorna i Stockholms serier, så nu utmanar Vallentunas damer alla övriga damlag i div. 3-5 om publikrekordet.

VBK dam har hjälp av att ungdomslagen i Vallentuna BK fotograferas de aktuella dagen, även sterikscupen.se är på plats och filmar ungdomsmatcher under dagen. Sen hoppas föreningen på att alla gutar i Stockholmstrakten vallfärdar till Vallentuna IP. Målet är att 200 personer ser matchen.

Om det finns någon förening som har ett eget publikrekord noterat från en seriematch i damer div. 3-5 är vi tacksamma att få reda på det. Det har varit mycket Vallentuna på stff.se, men om det är någon som har något bra tips går det stt höra av sig till kansli@stff.se.