Mycket kärlek när Rinkeby satte publikrekord

På onsdagskvällen var det ett hett och efterlängtad derby på Knutby BP mellan Rinkeby United och Husby FF i H 6 A. Rinkeby gick segrande ur striden med 3-2 efter ett sent segermål inför 1 002 åskådare.

– Det var så mycket kärlek att man kunde ta på den positiva energin därifrån, säger Bojan Djordjic till P4 Stockholm om matchen.

Det var ettan mot tvåan som möttes i en tidig seriefinal i division 6 A. Rinkeby United låg en poäng före Husby inför onsdagens blålinjederby på Knutby BP. Båda lagen är nykomlingar i sexan, men strävar uppåt.

Hemmalaget ledde med 2-0 med mindre än tio minuter kvar av ordinarie tid.

– Husby kom tillbaka starkt, visade mycket hjärta och kvitterade till 2-2 i matchens 88:e minut, säger Bojan Djordjic.

Men Rinkeby som enligt Djordjic hade fått hjärnsläpp kom tillbaka.

– På övertid fick vi in 3-2-målet. Då var det verkligen glädjescener, säger en glad Bojan Djordjic till P4 Stockholm.

Stockholms FF vet inte om 1 002 personer är ett publikrekord för division sex eftersom vi inte för någon statistik över publiksiffror, men om det finns någon förening i de lägre divisionerna som har haft en högre publiksiffra är ni välkomna att höra av er till kansli@stff.se.

Lyssna på hela intervjun med Bojan Djordjic: P4 Stockholm intervjuar Rinkeby Uniteds tränare Bojan Djordjic