sterikscupen.se

Nu har vi sjösatt den nya sajten för
S:t Eriks-Cupen, sterikscupen.se!

Den nya hemsidan kommer i första hand att vända sig till spelarna och deras anhöriga. En stor nätverkssida för sociala medier med Instagram och Facebook, där över 50 000 spelare och deras supportrar kan lägga upp egna bilder, kommentera varandras bilder och följa lag i S:t Eriks-Cupen.

www.sterikscupen.se

Sidan är gjord i samarbete med Sportway som är sportkanalen för unga, de har bland annat webbsänt den stora inomhusturneringen ST-cupen. Nu finns det chans att du kan se en match även om du inte kan vara på plats. Vi kommer att åka ut till våra anläggningar i distriktet och visa upp emot 150-200 matcher under säsongen. En chans för släktingar och vänner som inte bor i närheten att kunna se sitt barnbarn, kusin, kompis m.m att spela en match.

Redan på lördag den 18 april visar vi de första matcherna, då vi sänder från Tyresövallen.

Innehållet på den nya hemsidan är i första hand inriktad på glädjen, kamratskapen och det positiva som finns inom ungdomsfotbollen, men som oftast får för liten plats i media.

För att så många som möjligt ska kunna få vetskap om den nya hemsidans existens behöver vi lite hjälp att sprida informationen.

Adressen till den nya sidan är www.sterikscupen.se och i och med att samarbetet med Expressen är avslutat har vi tagit fram en ny logotype för vår ungdomsturnering. Den ser ut så här:

www.sterikscupen.se

Vi har även öppnat ett Facebook- och ett Instagram-konto sök på sterikscupen eller S:t Eriks-Cupen och gilla oss!

Tack för ni hjälper oss att sprida budskapet om www.sterikscupen.se!

[SEC]