Nypremiär för Fotbollsföräldrar 2015

Förra året nominerades fler än 1 500 eldsjälar som leder, tränar och tvättar tröjor inom barn- och ungdomsfotbollen. Nu fortsätter SJ och SvFF jakten på nya Fotbollsföräldrar att prisa och hylla under hösten. Målet är att skapa långsiktighet och hållbarhet i svensk fotboll genom att hylla, stötta och inspirera för att på så vis få fler att stanna kvar längre och känna sig trygga.

Mer inspiration och tillgänglighet

Tommy Söderberg är ambassadör för Fotbollsföräldrar.För att snabbare nå ut med artiklar, reportage och annan spännande läsning lanseras Fotbollsföräldrar i år på facebook. Den som håller ögonen öppna kan bland annat läsa intervjuer med förra årets vinnare och månadens fotbollsföräldrar. Men här kommer också finnas en mängd tips och annan inspiration som hjälper dig att bli en bättre fotbollsförälder.
Allt innehåll kan också läsas på fotbollsföräldrar.se där du även nominerar din fotbollsförälder. Nytt för i år är att även du som nominerar har chansen att vinna biljetter och tågresa till landslagets EM-kval.

Aktiviteter i fotbollssverige

Under 2015 kommer Fotbollsföräldrar närvara på ett gäng cuper och landskamper – dels för att samla nomineringar och sprida projektet, men också för att möta fotbollsföräldrarna och inspirera genom föreläsningar. Tommy Söderberg, som är ambassadör för projektet, kommer att närvara vid flera av tillfällena.

Vi ser fram emot att möta, inspirera och hylla nya fotbollsföräldrar 2015!

Här hittar du Fotbollsföräldrar: