www.stff.se ska få ett syskon – ska visa upp emot 200 matcher

Det blir tillökning i Stff-familjen! Fram på vårkanten när värmen kommer och bollarna börjar rulla på våra planer kryper en ny hemsida fram ur sitt ide. Den nya skapelsen kommer att heta www.sterikscupen.se!

Fröet är sått och vår nya baby börjar nu ta form. Tillsammans med Sportway kommer vi att bli föräldrar till den nya hemsidan www.sterikscupen.se.

– Det är viktigt att vi finns där våra egna utövare, ungdomarna, finns. Samtidigt blir det här en fantastisk service för alla de 1000-tals tränare, spelare och föräldrar som är engagerade i Stockholmsfotbollen och vill följa matcherna. Vi kommer även bli en mycket mer attraktiv partner för framtida kommersiella samarbetspartners, säger Björn Eriksson, förbundschef Stockholms Fotbollförbund.

Det är få förunnade att som förälder får bestämma vilka saker ens barn ska kunna, men så är fallet med detta kärleksbarn. Den ska kunna visa de senaste av nyheter, intervjuer, sociala medier, resultat, bilder och möjligheten att följa ett lag.

Om man även går in och hälsar på går det även följa flera lag, ladda upp bilder från matcher, följa föreningar, spelscheman, lagsidor, tabeller, få de senaste resultaten direkt i telefonen, cup-information, hitta till arenan. Men det unika med den nya bebisen är att hen kommer och hälsa på en massa fotbollsplaner under säsongen och livesända upp mot 200 matcher.

Nedkomsten är beräknad till i början av april och vi hoppas på att slippa att gå över tiden. Vi hoppas även att slippa barnsjukdomar och vår nya skapelse kommer att växa sig stor och stark.