Stopp för allvarliga fotbollsskador!

Möt forskare om hur du arbetar förebyggande!

Stockholms Fotbollförbund bjuder tillsammans med Centrum för idrottsforskning (CIF) in till ett öppet seminarium om fotbollsskador. Hur undviker vi allvarliga skador på unga fotbollsspelare? Möt forskare i idrottsmedicin och psykologi med stor erfarenhet av verkligheten på och utanför planen. Seminariet riktar sig till tränare, ledare, fysioterapeuter och fystränare inom ungdomsfotbollen.

CIF har som uppgift att initiera, samordna, stödja och informera om forskning inom idrottens område samt att ansvara för uppföljning av statens stöd till idrotten. CIF skall också skapa förutsättningar för samarbete mellan forskare vid universitet och högskolor samt andra engagerade inom området.

Inbjudan forskarseminarium 17 feb 2015, klicka här!