Inbjudan till möte inför representantskapet

Stockholms Fotbollförbund bjuder härmed in till ett förberedande möte den 13 oktober inför representantskapet.

Då många föreningar upplever att det är svårt att hinna med att gå igenom frågorna inför representantskapet så vill Stockholms FF erbjuda föreningarna en möjlighet att få höra mer om motionerna, tankarna bakom dem och få diskutera med andra klubbar kring dessa frågor.

Ta även tillfället i akt att lyssna kort på presentationen av stockholmsfotbollens nya förbundschef. En presentation av personen och tankar och visioner framåt för stockholmsfotbollen utlovas.

Vi kommer även att diskutera en del idéer och tankar som är införda i andra distrikt eller i andra sporter med framgång. Kanske kan några av dessa idéer vara till gagn även för ungdomsfotbollen i Stockholm.

Klicka här för mer info

Välkomna!

Björn Eriksson
Förbundschef