Dags för en ny utmaning?

Stockholms Fotbollförbund söker Distriktsförbundskaptener (DFK) till Distriktslaget P/F 00.

Två med ansvar för utespelarna och en för målvakterna.

Vi söker dig med stor erfarenhet av ledarskap samt flerårig dokumenterad tränarverksamhet. Vi söker dig som brinner för fotboll och vill vara med att utveckla de spelare som i dagsläget har en hög ambition med sin fotboll.

Du delar arbetet med ytterligare två Distriktsförbundskaptener, vilka utses av Stockholms Fotbollförbund. Två ansvarar för utespelarna och en för målvakterna.

Ni ska under avtalsperioden (fr.o.m. dec 2013 t.o.m. 2017) arbeta med utbildning och rekrytering av spelare för aktuell åldersgrupp. Uppdraget innebär även mycket bevakning av spelare och kontinuerlig kontakt med berörda tränare.

Arbetsuppgifter fastställs av Stockholms FF:s Utvecklingskommitté (UK).

Ersättning utgår.

Ytterligare upplysningar lämnas av:

Birger Jacobsson 08-444 75 13, (spelarutbildare på pojksidan),

Annelie Norén, 08-444 75 21 (spelarutbildare på flicksidan).

Skicka ditt CV med dokumentation om tidigare erfarenheter, tränarutbildning och annan utbildning inom idrotten till emma.ringvall@stff.se alt. Stockholms Fotbollförbund, Box 1349, 171 26 Solna.

Ansökan ska vara StFF tillhanda senast den 1 november

Vi ser fram emot din ansökan!

Ta chansen att utveckla dig själv och jobba med unga ambitiösa spelare som hela tiden är hungriga på att utvecklas!

Varför ska Du söka?

Se här vad StFF:s Distriktsförbundskaptener tycker om rollen:

"Världens häftigaste utmaning"

"Inspirerande att utbilda/utveckla fotbollsspelare"

"En fantastisk chans att utveckla dig själv"

"Delat ledarskap är utvecklande"

"Kul att få arbeta med spelare och få följa deras utveckling under dessa 3-4 åren samt att kunna motivera och påverka spelarna till att bli bättre fotbollsspelare"

"Det är ett privilegium att få arbeta med de bästa spelarna i Stockholm. Att få jobba med så många bra fotbollsspelare och se de utvecklas både som människor och fotbollsspelare.

Det är en häftig resa med höjdpunkter som Elitpojk/flick och Cup Byggnads/Kommunal"

"Att få möjligheten att arbeta med de bästa spelarna i en åldersgrupp och förhoppningsvis kunna påverka och stimulera dem till att bli framgångsrika fotbollsspelare"

"Få jobba med både gräddan av alla i årskullen men också att följa de som inte är där framme just nu. Att få vara med att utveckla dessa spelare och att utveckla sig själv, tillsammans göra en jävligt rolig utbildningsresa"

"Att få jobba med unga, ambitiösa fotbollsspelare i 14-17 års ålder som hela tiden är hungriga på utveckling är en förmån för en tränare som man måste ta chansen till om möjlighet och tillfälle ges…"

"Man får ett otroligt brett kontaktnät inom Sthlm:s fotbollen"

"Det är roligt och lärorikt, man får träffa massor av människor"

"Det har varit otroligt roligt när dessa spelare "gräddan av moset" tar till sig de råd som man ger dem på utbildningsträningarna och att dem förstår att det finns saker att lära sig i spelet"

"Det roligaste är att följa en årskull och se dem utvecklas. Att jobba för att de ska ha de bästa förutsättningarna för att bli riktigt bra. Att utveckla spelare, samt försöka inspirera"

"Jag känner en Glädje och Stolthet över att få jobba med så många bra fotbollsspelare!!

Kul med resultat men ännu bättre med en tänkande och positiv trupp!!!"