Fan zone på Skytteholms IP har öppnat

Nedräkningen inför Dam-EM finalen den 28 juli på Friends arena har börjat och Solnas Fan zone har öppnat. Förutom en massa aktiviteter kommer EM-matcherna att sändas live på storbildsskärm. Fanzone-evenemangen avslutas på söndag med finalerna i Cup Byggnads och Kommunal, där Stockholm möter Västerbotten i båda flick- och pojkturneringen.

Dam-EM har kommit fram till kvartsfinaler och idag söndag börjar uppladdningen inför finalen den 28 juli på Friends arena. Kl. 14 öppnar Fanzone Solna. Idag kan du bland annat se kvartsfinalerna på storbildsskärm.

Det är inte bara EM-matcherna som har fotbollsanknytning. På konstgräsplanerna kommer det pågå fotbollsturneringar dit man kan komma och få vara med i ett lag, FIFA-turnering med världsmästaren i FIFA 2013, Ivan Lapanje, kommer på onsdag och blir utmanad, filmer med fotbollstema kommer att visas på storbildskärmen.

Om du vill läsa hela programmet går det att surfa in på Solna stads hemsida, Solnas facebooksida eller på Svenska FF:s hemsida.