Fritt inträde för barn på Tyresö damers matcher

De regerande svenska mästarna, Tyresö FF, tycker att fler flickor borde gå och se på fotboll för att utveckla sitt eget kunnande. Därför erbjuder föreningen att barn upp till 16 år går in gratis på lagets matcher i damallsvenskan.

Följande gäller på Tyresö FF:s matcher i damallsvenskan:

Fritt inträde för ungdomar upp till 16 år, gäller för entré med ståplats eller sittplats på sektion K och L i mån av plats. Motsvarande entré för vuxna kostar 90:- och köps enklast i förväg på www.ticnet.se, vid något av våra ombud i Tyresö (se www.tyresoff.se) eller på plats vid Tyresövallen. Sittplats på sektion A-D kostar 120:-/st, oavsett ålder.

Lagerbjudande för sittplats på Sektion A-D: Gå hela laget för 1000:- (20 spelare och 2 ledare). Förbokas på tickets@tyresoff.se minst två dagar före match.