Bli volontär under Dam-EM i sommar

Vill du vara med i Dam-EM? Det blir ingen plats i startelvan och Pia Sundhage behöver ingen assistent, men som volontär blir du en del av Dam-EM. Finalen spelas i Solna på Friends arena den 28 juli och i samband med den behövs intresserade som hjälper till.

Varför ska jag jobba gratis för, kanske du tänker. Men att vara volontär innebär så mycket mer. Förutom att du träffar likasinnade, du får jobba med ditt intresse, skaffar vänner för livet, får speciella EM-kläder, mat när du jobbar, men framförallt, du får ett minne för livet.

I alla värdstäder kommer flera aktiviteter att pågå under EM. Det betyder att möjligheten finns att arbeta som volontär i samband med finalen i Solna på t.ex. Fanzone, träningsanläggningar eller matcharenan. Nyfiken? Hör av dig till VolontarDAMEM2013@solna.se.

Läs mer om volontärjobbet på: http://svenskfotboll.se/damem2013/volontarer/