Fredagsmys med matchprogrammet i Sanktan

Äntligen! ropar många föreningsledare. Mats Lundell och Stefan Appelberg har nu slitit klart med spelprogrammet och börjar publicera matcher idag fredag den 22 mars.

Matchändring
Vi vill passa på att påminna om att sista dagen för göra gratis matchändringar i S:t Eriks-Cupen för våren är senast den 14 april. Det går givetvis att göra matchändringar senare, men då kostar det pengar. En matchändring tidigare än åtta dagar kostar det 100 kr/matchändring, för matchändring inom åtta dagar kostar det 500 kr.
Blankett finns på vår hemsida: http://www.stff.se/foreningar/blanketter/

Spelarlegitimation och licensering
Glöm inte att spelare från det året spelaren fyller 15 år måste ha spelarlegitimation och vara licensierade i FOGIS.

Övergångar via Fogis
Det är sedan cirka ett år tillbaka möjligt att göra Övergångar via Fogis, istället för att använda pappersblanketten. Precis som tidigare måste "moderföreningen" godkänna övergången. Även detta görs via Fogis. Det positiva är att det är 50 kr billigare att göra överången via Fogis.

Det är viktigt att logga in på Fogis regelbundet. Där visas alla eventuella övergångar som andra föreningar söker ert godkännande på.

När ni loggat in så ser ni på startsidan om det finns några övergångar som ni behöver hantera, under fliken Övergångar.

Gör det till en vana att logga in så ni hantera eventuella övergångar, då slipper spelare stå över en massa matcher i onödan.

Spelarförteckningar
Stockholms FF tillämpar från i år elektroniska domarmatchrapporter. Spelarförteckning ska av vardera lagansvarig upprättas på särskilt fastställt formulär, vilket hämtas från FOGIS. Detta formulär utgör tillika domarrapport. Spelarförteckningen skall lämnas till domaren i 2 exemplar senast 15 min matchstart.

Resultatrapportering
Det är domarens ansvar att rapportera resultatet via FOGIS, dock bör även hemmalag och bortalag kontrollera så att rapportering skett. Vid 5- och 7-mannamatcher rapporteras inga resultat, endast W.O-matcher.

OBS! Om det är någon som har lyckats skriva ut ett matchprogram före kl. 14.30 idag fredag den 22 mars, så kan det vara felaktigt. Ändringar har gjorts in i det sista.

Vid frågor gällande S:t Eriks-cupen kontaktas Mats Lundell på 08-444 75 27, mats.lundell@stff.se eller Stefan Appelberg 08-444 75 28, stefan.appelberg@stff.se