Det är drag runt Dam-EM

Det har sålts drygt 40 000 biljetter till sommarens Dam-EM som börjar den 10 juli, och till finalen på Friends arena den 28 juli har det sålts över 6 000 plåtar.

Dam EM 2013

I sommar har du chansen att vara med om det största kvinnliga evenemanget inom europeisk idrott och dessutom se den första mästerskapsfinalen på Sveriges nya nationalarena för fotboll. Sverige spelar sina gruppspelsmatcher i Göteborg och Halmstad i en grupp med Finland, Danmark och Italien. Övriga grupper spelar i Växjö/Kalmar och Norrköping/Linköping. Finalen spelas på Friends Arena i Solna den 28 juli, kl. 16.00.

Läs EM-organisationens senaste nyhetsbrev: Nyhetsbrev februari

Det finns möjlighet att arbeta som volontär i samband med finalen i Solna på till exempel Fanzone, träningsanläggningar eller matcharenan. Nyfiken? Läs mer på: http://svenskfotboll.se/damem2013/volontarer/