Biljetterna till Dam-EM släpps på Alla hjärtans dag

Varför inte ge sin käresta en biljett till Dam-EM finalen på Friends Arena den 28 juli? På torsdagen den 14 februari klockan 12 släpps biljetterna.

Dam-EM som är årets stora fotbollsfest avgörs den kommande sommaren i Sverige med start den 10 juli och kronan på verket, finalen i Solna den 28 juli. Om du inte har bestämt vad du ska ge bort i Alla hjärtans dag-present kan en biljett till finalen vara ett alternativ. Torsdagen den 14 februari klockan 12 släpps bljetterna.

Förväntningarna på det Svenska damlandslaget är stora. Med Pia Sundhage vid rodret är det väl inte mer än rätt, hon har ju vanan med att vinna inne. Eller vad sägs om de senaste fem årens medaljskörd: OS-guld 2008 och 2012, VM-silver 2011, Algarve cupmästare 2008 och 2010, Årets idrottskvinna 2008, Årets damtränare 2012 vid FIFA-galan, TT:s idrottsledarpris 2012 och Årets tränare på idrottsgalan 2013.

I lördags tränade damlandslaget för första gången på final- och tillika Nationalarenan, Friends Arena i Solna. Det var en positiv upplevelse för både spelare och ledare.
– Fantastiskt på alla sätt, kommenterade förbundskapten Pia Sundhage.

Stockholms Fotbollförbunds ordförande Ylva Johansson var på plats och berättade hur Stockholm förbereder sig.
Bland annat genom en damfotbollens dag den 25 maj då 600 matcher ska spelas, om vi får tag i planer, och det blir bara dammatcher i så fall den dagen.

Missa inte årets stora fotbollsfest, boka biljetter på torsdag!

För information om biljettpriser: Biljetter till Dam-EM

Övriga biljettfrågor hänvisas till: biljettdamem2013@svenskfotboll.se

Magnus Bäckström