Semifinaldatum i distriktscuperna är spikade

I semifinalen i Cup Byggnads tar Stockholm emot Göteborgs pojkar den 24 februari. Stockholms flickor spelar sin semifnal i Cup Kommunal borta mot Halland den 10 mars.

Djurgårdens nya hall, Johan Björkman-hallen, på Hjorthagens IP blir spelplatsen för semifinalen i Cup Byggnads mellan Stockholm och Göteborg. Söndagen den 24 februari klockan 12.50 ska Stockholm försöka ta sig till finalen.

Stockholm flickor som lottades att på bortaplan möta Halland i Cup Kommunal åker till Halmstad för att på Halmstad Arena den 10 mars klockan 14.15 ta chansen att avancera till final.

Den 28 juli blir en stor finaldag i Solna. Först spelas finalen i Cup Kommunal med start klockan 10.30 på Skytteholms IP. Direkt efter, klockan 13.00, gör pojkarna entré för att göra upp om titeln i Cup Byggnads. Lagom efter pristudelningen är det dags att bege sig ett par långa utsparkar till Friends Arena och beskåda finalen i UEFA Dam-EM 2013 som startar klockan 16.00.

Läs mer om Cup Byggnads på Svenska FF:s hemsida
Läs mer om Cup Kommunal på Svenska FF:s hemsida