Halland och Göteborg väntar i distriktscupsemifinalerna

Stockholms distrikslag för flickor födda 1996 lottades att möta Halland på bortaplan i Cup Kommunal. I Cup Byggnads för pojkar får Göteborg åka till Stockholm.

Flickornas semifinal i Cup Kommunal ska spelas under perioden 23 februari - 10 mars. Matchdatum är inte klart ännu, men Stockholm får bege sig till Halland. I den andra semifinalen åker Småland upp till Västerbotten.

För pojkarna är spelperioden lite längre beroende på att det ligger en dubbellandskamp för P96-landslaget mot Cypern den 2-8 mars. Matchdatum för Stockholms match i Cup Byggnads är inte klart ännu, men Göteborg står för motståndet och matchen ska spelas i Stockholm någon gång under perioden 16 februari - 17 mars. Småland får även på pojksidan åka upp till Västerbotten för att göra upp om en finalplats.

Finalerna i distriktscuperna spelas den 28 juli på Skytteholms IP, samma dag som finalen i Dam-EM spelas.