Årets domare prisades vid årsmötet

På årsmötet delades som sig bör priser ut till de domare som 2016 gjort bäst ifrån sig i fyra olika kategorier. Pristagarna heter Sherzad Anjini, nybörjardomare, Farouk Nehdi, förbundsdomare, Ayse Bozkurt, distriktsdomare dam och Tom Ghorbani, distriktsdomare herr.

Inga reservlag i damserierna klubbades på extra repskap

Före tisdagens årsmöte hölls ett extra representantskapsmöte gällande om damernas reservlag ska få delta i representationsserierna. Styrelsens förslag om att ta bort reservlagen röstades igenom och gäller från säsongen 2018.

AIK F15 och Lindahl FF tog SM-guld

Två av tre Stockholmslag kan titulera sig Svenska mästare i futsal efter helgens finalspel i Helsingborg. AIK vann F15-finalen och Lindahl FF försvarade SM-guldet i damklassen. Tyresö FF föll i semifinalen för flickor 17 år.

Valberedningens förslag till årsmötet

Valberedningens förslag finns nu att ta del av, klicka här.

Liten risk vid spel på SBR-granulat

Det har förekommit tveksamheter gällande den svarta ifyllnaden i konstgräsplaner äver kallad SBR-granulat. En rapport från EHCA säger att riskerna är väldigt låga för en utövares hälsa. Läs rapporten: European Chemicals Agency report

Serietillhörigheten försvinner under lottningen

Under perioden som matcherna i S:t Eriks-Cupen lottas går det inte att se vilken serie ett lag spelar i. Om ett par, tre veckor kommer informationen och matcherna att gå att läsa på vår hemsida.

Inbjudan öppna träningar för F/P03

Distriktsförbundskaptenerna för flickor och pojkar födda 2003 kommer hålla i träningarna som kommer bedrivas utifrån StFF:s utbildningsplan och ge ett smakprov av hur vi arbetar på våra utbildningstillfällen med distriktslagen.

Fotboll på vintern i Stockholm – StFF 100 år

Under jubileumsåret kommer vi att titta tillbaka på de hundra år som har förflutit sedan Stockholms FF bildades och ta fram avsnitt ur Jubileumsboken som är skriven av Leif Ekstig med hjälp av Claes G Bengtsson. I den första tillbakablicken tar vi tempen på vinterfotbollen i vårt distrikt.

Förslag till Ekonomisk samrådsgrupp

Till Stockholms FF:s årsmöte föreslår styrelsen att det bildas en ekonomisk samrådsgrupp bestående av representant från styrelsen, kansli samt 3-5 representanter från medlemsföreningar.

Extra information i samband med årsredovisningen 2016

Ekonomisk brottslighet och ackumulerad förlust

I samband med en årlig faktureringsrutin upptäcktes oegentligheter i förbundets ekonomihantering, vilket föranledde en polisanmälan av en f.d. anställd. Polisutredningen pågår.

Samtidigt tillsattes en intern och en oberoende utredning som leds av revisionsfirman KPMG. KPMG:s rapport kommer att läggas fram till styrelsen den 28 februari 2017. Förbundets egna interna utredning visar att förbundet inte periodiserat förutbetalda tävlingsavgifter på ett korrekt sätt. Ett periodiseringsfel innebär att inbetalningar som avser kommande år bokförs som intäkter innevarande år. Periodiseringsfelet har pågått åtminstone sedan 2006.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter