Sätra SK tillsätter ungdomsmentor som stöd till sina unga ledare

Sätra SK är en renodlad flick- och damfotbollsförening som har verksamhet i ett område med stor mångfald som också klassas som ett socioekonomiskt utsatt område. Där har inte alla unga samma förutsättningar och det är inte alltid är en självklarhet att vara engagerad i en förening. Varken som spelare eller förälder. Sätra SK har liksom många andra föreningar, en utmaning i att nå ut till unga som inte är föreningsaktiva och även att behålla de spelare som redan är engagerade i klubben.

Kalendariet fylls på

Tidigare har vårt kalendarium inte varit så välfyllt, nu har vi försökt att råda bot på det. Nu finns de flesta möten, kurser, träffar och viktiga datum inlagda. Dock har vi valt att välja bort de vanliga domar- och tränarkurser. Dessa och alla andra kurser hittar du här. Till kalendern

Föreningsanmälan till Fotbollsskolan är öppen

Landslagets Fotbollsskola har genomgått en del förändringar under vintern. Bland annat har ordet landslaget strukits från namnet och det har blivit möjligt för föreningar att själva välja vilken sportkedja de vill samarbeta med kring fotbollsskolan. Förändringarna har fördröjt processen med att öppna administrationssidan men från och med 28 januari är det möjligt för föreningar att registrera fotbollsskolor.

F02 och P02:s öden beseglades i slutminuterna

Inför söndagens avslutande matcher mot Västmanland i Cup Kommunal och Distriktspojkturneringen, hade båda Stockholmslagen stor chans till avancemang. Slutminuterna blev avgörande i bägge matcherna, till lycka för tjejerna och till sorg för killarna.

Dubbla segrar för 02:orna på Bosön

Vinnarhallen på Bosön var välfylld när Stockholms bägge distriktslag födda 2002 inledde slutspelet i Cup Kommunal respektive Distriktpojkturneringen. Flickorna vann över Uppland med 5-1 och pojkarnas segersiffror skrevs till 2-1 mot Gestrikland.

Slutspel i Cup Kommunal och Distriktspojkturneringen

I helgen arrangeras slutspel i distriktslagsturneringarna för flickor och pojkar födda 2002. Bosön står som spelplats för Stockholms bägge lag som båda har kvalificerat sig till slutspel.

StFF har blivit med Twitter

Välkomna att följa Stockholms Fotbollförbund på Twitter! Mikrobloggen är en populär kanal för nyheter och givetvis ska StFF synas där. Sök upp "Stockholms Fotbollförbund" och klicka i följ!

Nya pengar att söka – Idrottslyftet 2019 har öppnat

"Så många som möjligt, så länge som möjligt i en så bra verksamhet som möjligt!", är Idrottslyftets utgångspunkt. Nu finns medel att söka för att utveckla er förening och dess verksamhet. Läs mer om Idrottslyftet 2019!

Bli medarrangör till en EM-kvalturnering

Svenska FF har tilldelats fler EM-kvalturneringar än de någonsin haft på ett år och nu söker man medarrangörer till två av dessa kval. P16-landslaget den 24/9-4/10 och P18-landslaget den 10-20/11.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter