Kallelse till representantskapet – mötet för vår tävlingsverksamhet

Den 17 november äger årets representantskapsmöte rum. Till "repskapet" har inga motioner inkommit, men mötet kommer att behandla motioner som kommer att tas upp vid SvFF:s "repskap", fastställa seriesammansättningen för seniorlag och tävlingsbestämmelser samt behandla övriga frågor och information.

Att tänka på när föreningar bjuder in till provträningar

De flesta serier i distriktet är färdigspelade och många lag börjar planera inför nästa säsong. En av de viktigaste byggstenarna är vilken spelartrupp man har att tillgå. Det florerar en hel del inbjudningar i sociala medier om provträningar, och även på vår Anslagstavla. Men det finns en del saker som både föreningen och den som funderar på att byta klubb ska tänka på.

Anmälan till seniorserierna 2021

Följande information gäller för anmälan till 2021-års seriespel för seniorlag och Junior-DM.

Anmälan görs i FOGIS under perioden 19 oktober -
8 november. Information om hur du gör finns i bifogad fil i artikeln.

Åldersgränsen för domarutbildningar höjs

Till nästa års domarutbildningar höjs åldersgränsen till 14 år (födda -07 eller tidigare) för att delta i en grunddomarkurs för 7 mot 7-fotboll. Detta innebär att även de som i dagsläget är klassificerade på denna nivå och vill vidareutbilda sig till 9 mot 9-domare måste fylla minst 16 år under säsongen 2021 (födda -05 eller tidigare).

Idag öppnade ansökan till Kompensationsstöd IF

Ansökan till Kompensationsstöd IF för kvartal 3, som sträcker sig mellan 1 juli och 30 september, är öppen mellan 15-26 oktober (till klockan 12.00) och görs under fliken Idrottsmedel i IdrottOnline. RF har tagit fram en film som ett stöd vid ansökan.

Finalklart i JDM för pojkar

Fyra år på raken har IFK Lidingö vunnit JDM för pojkar, men igår blev det klart att den sviten kommer att brytas. Bele/Barkarby FF vann semifinalen mot titelförsvararna med 3-2. I finalen väntar Tyresö FF som besegrade Boo FF med 2-1 för att ta sig dit. Finaldatum är inte klart ännu.

Tillsammans 2021 – viktigt digitalt möte för framtiden

På lördag den 17 oktober arrangera RF SISU-Stockholm och Stockholms FF en träff med våra föreningar med namnet Tillsammans 2021. Namnet på mötet är precis det som vi behöver för att ta oss igenom den pågående pandemin. Vi samlas digitalt för att tillsammans diskutera utmaningar, möjligheter, dåtid, nutid och framtid för att styrkta ta oss igenom krisen.

– Hur jobbar vi tillsammans mot 2021, vad vill föreningarna att vi kan hjälpa dom med och hur kan de jobba tillsammans, berättar StFF:s Kicki Bellander om mötets innehåll.

Vi gratulerar alla seriesegrare

Under helgen som gick avslutades större delen av våra seniorserier. Det blev i många fall så spännande och högdramatiskt som det ska vara i slutet av säsongen. Eftersom serierna spelades som enkelserie, på grund av corona-pandemin, blev det lite jämnare än vanligt. Kolla in vilka lag som avancerade en division till nästa år.

Medaljer till segrarna i seniorserierna

Nu när alla seniorserier är färdigspelade tänkte vi påminna om att det finns 20 medaljer till alla seriesegrare i damer div. 3-5 och herrar div. 4-7. Medaljerna finns att hämta på StFF:s kansli, Västra vägen 5 A i Solna. Extramedaljer kostar 20 kr/st.

I S:t Eriks-Cupen kommer det inte att delas ut några medaljer i år på grund av ofullständiga tabeller.

Tyresö FF försvarade guldet i Victoria Cup

Det blev en böljande och jämn final i Victoria Cup där Stuvsta IF och regerande mästarinnorna Tyresö FF bytte chanser med varandra. Höstsolen och spelet höll publiken varm på Stuvsta IP och efter 1-1 i full tid, fick finalen avgöras på straffar. Där blev målvakten Jennifer Bakai stor matchhjälte med tre straffräddningar och därmed försvarade Tyresö sin titel i Victoria Cup.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter