Förslag på nya nationella spelformer

Vid StFF:s Representantskapsmötet den 14 november förekom det många frågor om de nya nationella spelformerna som Svenska FF Representantskapsmöte ska besluta om den 1 december. Vi försöker ta ett grepp om vilka förändringar som är föreslagna.Information från Representantskapsmötet

Det blev inga revolutionerande beslut vid årets Representantskapsmöte som ägde rum den 14 november i adidas lokaler i Solna. Mötet gick på styrelsens förslag i samtliga frågor. Två arbetsgrupper ska bildas, en som ska ta fram ett förslag till en förändring av herrarnas seriesystem div. 5-7 och en som jobbar vidare med motionen "Att spela seriefotboll i Stockholms FF:s serier efter att ha fyllt 19 år".

Stora siffror när Stockholms F01 vann gruppspelet

Stora siffror när Stockholms F01 vann gruppspelet

Inledande gruppspelet i Cup Kommunal genomfördes gångna helgen i Uppsala. Stockholm spelade i samma grupp som Uppland och Gotland och motståndet visade sig vara ett nummer för litet för Stockholms duktiga tjejer.

P01 ordnade dubbeln till Stockholm

Adam Ben Lamin

Stockholms killar inledde Postnord Cup med gruppspel i Uppsala mot hemmadistriktet Uppland som har en stark årgång i just P01. En tuff match att vänta och som genomfördes på ett imponerande sätt av Stockholm.

All info inför Representantskapsmötet

Tisdagen den 14 november äger Stockholms FF:s Representantskapsmöte rum, det viktiga mötet där föreningarna beslutar om vår tävlingsverksamhet. Här hittar du alla handlingar inför mötet. Om er förening inte är anmäld ännu finns det möjlighet fram till och med den 9 november. Skicka ett e-brev till Helena Rydh Norin och anmäl er.

IFK Viksjö – årets Barn- och Ungdomsförening

För fjärde året i rad har SvFF bjudit in till årets Barn- och Ungdomsförening i Sverige.

Efter en nomineringsprocess samt intervjuer med fyra föreningar önskar vi nu IFK Viksjö lycka till på årets Fotbollsgala som nominerad från Stockholm i kategorin "Årets Barn- och Ungdomsförening".

Föreningsanställda bjuds in till årets ”Frukostmöte”

Onsdagen den 6 december avseglar Viking Grace från Stadsgårdskajen, förhoppningsvis full av personer som jobbar i våra föreningar. "Frukostmötet" innehåller tre pass, aktuellt i Stockholmsfotbollen, zonarbeten och inspiration med goda exempel. På torsdagmorgonen angör båten hamnen igen.

Stockholms Future Teams glänste i Nyköping

Helgen den 28-29 oktober spelade Stockholms distriktslag födda 1998-2000 en turnering mot Södermanland, Örebro och Västmanland i Nyköping. Både Stockholms flick- och pojklag visade glädje och stort fotbollskunnande.

Spelare som fått fullständigt personnummer

Om en förening har registrerat en spelare med hjälp av ett LMA-kort och spelaren nu har fått ett personnummer går ni tillväga enligt följande i FOGIS:

Klicka på "Spelarfliken" samt fliken "Kompl. av spelare", sök sedan upp aktuell spelare och gör ändringen.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter