Ansök om att bli volontär vid EL-finalen

Den 24 maj spelas finalen i UEFA Europa League på Friends Arena. Volontärer är en viktig del i arrangemanget. Nu går det att ansöka om att få vara med om ett oförglömligt arrangemang. Läs mer och ansök på den nyöppnade hemsidan inför finalen: http://svenskfotboll.se/uel2017.

Idrottslyftet 2017

Nu har ansökan för Idrottslyftet 2017 ÖPPNAT! Läs mer här!

Stockholmsidrotten bjuder in till konferens

Stockholmsidrotten bjuder in till konferens lördag den 25 mars för tränare och ledare med ett innehåll kring Idrottens strategi och forskning, fakta och kunskap kring talangutveckling och hur ungdomar fungerar idag. Inbjudan med info om program och föreläsningar kommer i början på vecka 5. Läs mer här!

Avancemang för P00 i Postnord Cup

Det blir semifinal även för Stockholms distriktslag pojkar födda 2000. Efter en bra andra halvlek mot Uppland på söndagen blev slutresultatet 4-0. På fredagen besegrades Södermanland med 1-0.

F00 klart för semifinal i Cup Kommunal

Stockholms distriktslag flickor födda 2000 hade inga problem att vinna slutspelsgruppen på Bosön i Cup Kommunal. På söndagen avfärdades Uppland med klara 9-0 och inledningsmatchen på fredagen skrevs segersiffrorna mot Södermanland till 6-2.

Inledande Stockholmssegrar i distriktscuperna

Båda Stockholms distriktslag födda 2000 vann den första matchen i slutspelet i Cup Kommunal respektive Postnord Cup. Södermanland stod för motståndet och tjejerna vann med 6-2, medan killarnas segersiffror skrevs till 1-0.

INBJUDAN TILL MÖTE INFÖR EXTRA REPRESENTANTSKAP 2017

Stockholms Fotbollförbund bjuder härmed in till ett förberedande möte den 6 februari INFÖR det extra Representantskapet som kommer att hållas före årsmötet i mars.

Frågan som ska diskuteras är B-lag i seriesystemet damer (motion inlämnad till Representantskapet 2016).

Tematräningar målvakter 2017

Stockholms Fotbollförbund inbjuder intresserade lagtränare, ledare och målvaktstränare till våra Tematräningar i Spånga Fotbollshall för målvakter.

Läs mer HÄR!

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter