Vetenskapliga rådet bjuder in till seminarium!

Den 24 oktober har våra föreningar chansen att lyssna på Johan Fallby som är en av Sveriges främsta experter inom idrottspsykologi och har tidigare bland annat jobbat åt Svenska Fotbollförbundet med landslagen, spelar- och tränarutbildning.

Inbjudan till möte inför "Repskapet"

Stockholms Fotbollförbund bjuder härmed in till ett förberedande möte den 11 oktober inför Representantskapet.

Ta chansen att diskutera motioner och förslag som kommer tas upp till beslut på Representantskapsmötet den 13 november!

Hattrick bakom IFK Stocksunds historiska seger

Fabian Boström blev cuphjälte när IFK Stocksund vann över Vendelsö IK i en målrik Stockholm Cup-final. Den egna produkten kom in i slutet av matchen och inom loppet av elva minuter stod 17-åringen för tre mål och fastställde slutresultatet till 7-4.

Välkommen Gittan Ahonen Gunnarzon!

Den 15 oktober tillträder Gittan Ahonen Gunnarzon tjänsten som kommunikatör/marknadsansvarig hos Stockholms FF. En meritad innebandytjej som inte är helt oäven i fotboll.

AIK fick revansch – vann JDM-final för flickor

För exakt ett år sedan vann Älvsjö AIK över AIK med 2-1 i JDM-Finalen för flickor. På onsdagskvällen fick AIK sin revansch när lagen möttes på nytt och vann med 5-2 efter underläge med 1-2 i paus.

Åkeshovs IoFK – Lennart Johanssons gamla klubb

Den tidigare UEFA-ordföranden Lennart Johansson har spelat i Åkeshovs IoFK och är även hedersordförande i föreningen. Lennart som även hedersordförande i Svenska FF har skrivit en text om sin egen uppväxt i Åkeshov.

S:t Eriks-Cupens dag visade kärleken till fotboll

Temat på de paneldebatter som Stockholms FF arrangerade vid S:t Eriks-Cupens dag på Tele2 Arena gick under namnet "Kärleken till fotboll". Vid de 27 matcher som genomfördes med 54 11-årslag visades också att det är väldigt många som älskar fotboll.

Välkommen till informationsträffar om de nya spelformerna

Vid Svenska FF:s Representationsmöte 2017 beslutades att nya nationella spelformer ska börja användas i svensk barn- och ungdomsfotboll. Den 1 januari 2019 börjar de nya bestämmelserna att gälla i Stockholm. Som en del i arbeten att sprida informationen bjuder vi härmed in till informationsträffar.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter