Stockholms FF söker Projektledare/kommunikatör

Stockholms FF söker en kompetent, självgående, drivande och kommunikativ medarbetare. En varierande tjänst där personen självständigt driver projekt och uppdrag som rör alla möjliga frågor inom verksamheten. Detta medför en stor dos extern och intern kommunikation.

Nu är det spikat – S:t Eriks-Cupensdag äger rum den 8 september

Dagen före valdagen är det återigen dags för S:t Eriks-Cupensdag på Tele2 Arena. Kl. 9.00 kickar vi igång de första S:t Eriks-Cupmatcherna för åldersgruppen födda 2007. När dagen är över vid 18-snåret kommer vi summera 27 matcher med 54 lag, styrelsedag, aktviteter med våra samarbetspartner och fullt med glada fotbollsspelare, ledare och anhöriga. Mer info kommer efter sommaren.

Stockholms FF söker Sportchef

Stockholms FF söker en person till den nyinrättade tjänsten som Sportchef. Att utveckla och ha kraft att driva frågor som ligger nära fotbollen efter visionen "Så många som möjligt – Så länge som möjligt" på alla nivåer inom Stockholmsfotbollen är en väldigt kort arbetsbeskrivning.

Ett av Sveriges roligaste och mest utmanande jobb om man älskar fotboll!

Anslagstavlan har flyttat plats

Om du undrar var vår Anslagstavla där man kan annonsera om allt möjligt som gäller fotboll har tagit vägen, så har den bytt plats. Den finns numera som "puff" på höger sidan om artiklarna. Du kan även hitta den på den svarta listen högst upp på hemsidan. Tittar du i en mobil måste du vrida telefonen till liggande läge, så dyker texten upp.

Finalklart i två av våra cuper

Vi kommer att få ett nytt föreningsnamn som skrivs in på Stockholms Cup-pokalen. Det står klart sedan IFK Stocksund slagit ut Värtans IK i onsdagens semifinal. Sedan tidigare är Vendelsö IK klart för final. I finalen för JDM flickor blir det en repris på förra årets final. Nu får AIK chans att ta revansch på titelförsvarande Älvsjö AIK.

FC Iliria – Stockholms enda albanska fotbollslag

FC Iliria som spelar på Sätra BP har främst spelare med albanskt ursprung, men över 30 nationaliteter har hunnit spela för laget sedan 2014. Föreningens mål är att herrlaget ska spela i division 5 och från 2020 ska ungdomsfotboll var huvudverksamheten.

Gärdet Games – ett återkommande event

På nationaldagen arrangerade Stockholms FF Gärdet Games tillsammans med Djurgårdens IF och Värtans IK. DIF-TV dokumenterade dagen och intervjuade en av initiativtagarna – Mats Jansson.

GIH FF – Laget som förenar studenter

GIH FF står för Gymnastik och idrottshögskolans Fotbollsförening, men laget heter egentligen Idrottshögskolans FF eftersom laget inte fick heta en förkortning. På klubbmärket står det GIH IF, vilket är skolan idrottskår som laget samarbetar med. Man kan helt enkelet säga att kärt barn har många namn.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter