Övningstrupper till UEFA B sökes

Den 24-25 mars arrangerar Stockholms Fotbollförbund
det avslutande momentet i tränarutbildningen UEFA B.

Till detta tillfälle är vi i behov av lag (lägst 15 år)
som kan medverka som övningstrupper.
En utmärkt chans för era spelare att få lyssna på
flera olika tränarröster och samtidigt en chans för dig
som ledare att få en inblick i dagens tränarutbildning.

Kallelse till extra repskapsmöte 6 mars – förslag på förändring herrar div. 5-7

I samband med årsmötet den 6 mars hålls ett extra representantsskapsmöte som behandlar Grödinge SK:s motion – Behov av förändringar av seriesystemet i Stockholmsfotbollen i division 5, 6 och 7. Anmälan till mötet som börjar kl. 18.15 i Folksams lokaler görs till Helena Rydh. Läs hela kallelsen!

Styrelsens förslag – Strategier och Mål 2018-2022

Under 2017 har styrelsen för Stockholms Fotbollförbund tillsammans med personal från kansliet, kommittéer och föreningsrepresentanter vid ett antal tillfällen träffats och diskuterat fokus för svensk fotboll i allmänhet och Stockholmsfotbollen i synnerhet.

Nu är vi framme vid ett konkret förslag och naturligt kommer det att finnas tankar och åsikter som vi inte har fångat. Men det finns fortfarande chans att lämna din och föreningens åsikt.

Konstgräs och miljö – Kunskap och exempel på praktiskalösningar

För konstgräsplaner finns idag många olika sätt att planera, bygga och drifta anläggningar samtidigt som nya rön skapar oro kring gifter, mikroplaster och klimat.
Detta seminarium syftar till att ge en heltäckande bild av kunskapsläget med målet att deltagarna ska kunna prioritera åtgärder i sitt arbete. Seminariet vänder sig främst till politiker, fritids- och miljöförvaltningar, samt till aktörer i branschen. Boka in den 15 mars kl. 9-16 i Solnahallen.

Stockholms 01:or enkelt vidare till semifinal

Båda Stockholms distriktslag födda 2001 avancerade till semifinal i Cup Kommunal och Distriktspojkturneringen. Upplands båda lag stod för motståndet på söndagen. Flickorna vann med 5-1 och pojkarna med 7-1.

Övertygande segrar för Stockholms 01:or

Stockholms flickor och pojkar födda 2001 vann båda de inledande matcherna när slutspelet i Cup Kommunal och Distriktspojkturneringen inleddes på fredagen. Flickorna besegrade Gestrikland med 10-2 och pojkarna vann med 9-0 mot Dalarna.

Välkommen till informationskväll om distriktslagsverksamheten för P/F 04

Den 6 februari bjuder Stockholms Fotbollförbund in till en informationsträff gällande distriktslagsverksamheten för flickor och pojkar 14 år (födda 2004).

Andreas Vanberg och Annelie Norén, spelarutbildarna på pojk- resp. flicksidan kommer att informera om upplägget för distriktets utbildning för den aktuella åldersgruppen.

Uppmärksamma era ledare – sök utmärkelser

Den svenska idrottsrörelsen är uppbyggd på ideella insatser av våra ledare. Det är inte alltid de får den uppskattning som de är värda. Ett sätt är att dela ut en utmärkelse. Det går att söka utmärkelser både hos Svenska FF och Stockholms FF.

Sök Svenska FF:s utmärkelser
Sök Stockholms FF:s utmärkelser

Föreningar utbildas i nya Fotbollens spela, lek och lär

Till årsskiftet presenterade Svenska FF en uppdatering av Fotbollens spela, lek och lär (FSLL). Året har rivstartat med obligatoriska utbildningar för minst två styrelsemedlemmar i våra barn- och ungdomsföreningar. Tre av våra 17 zoner har hittills fått besök av våra utbildare.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter