Återupplev 100-årsfirandet i Kungsan

Hade du inte möjlighet att vara på plats den 20 maj när Fan Zone inför Europa League-finalen i Kungsträdgården invigdes? Stockholms FF firade 100 år, Stockholms bästa fotbollsspelare genom tiderna utsågs och matcher i S:t Eriks-Cupen spelades bland annat. Här finns chansen att uppleva av vad som hände under dagen.

7-mannadomarnas höstlistor klara

De 7-mannadomare som har skickat in sina önskelistor inför höstsäsongen kan nu hitta de matcher som de har blivit tilldelade i Fogis. Tänk på att matcherna måste godkännas senast den 12 juni.

Sök medel via Alla är olika – olika är bra

Svenska Fotbollförbundet, Svenska Spel och ICA delar även 2017 ut medel till våra föreningar som arbetar med mångfaldsfrågor. Ansökningstiden är från 1 juni till 30 juni.

Distriktslag vill fira Nationaldag med seger

Den 6 juni spelar Stockholms distriktslag för pojkar födda 2000 semifinal i Postnord Cup på Lidingövallen. Förhoppningsvis kan ett gediget lagarbete över flera år krönas med en finalplats.

Spelklar har bytt namn

Råd och Vård för idrottsskador hette tidigare Spelklar och är en gratis telefonrådgivningstjänst genom Folksam dit du som spelare, ledare eller förälder ringer för att få råd om hur du själv förebygger skador och besvär som kan uppstå i samband med fotbollsaktiviteter.

Välkommen Linda Kransén!

Den 16 augusti tillträder Linda Kransén tjänsten som ekonomiansvarig hos Stockholms FF.

Linda brinner för fotboll och siffror, vilket borde passa utmärkt för att jobba med ekonomi på StFF. När de egna fotbollsskorna lades på hyllan tog ledarrollen vid i IK Frej och FC Djursholm där sonen spelade, sen blev det klubb-byte till Vallentuna Damfotboll där styrelsejobb och lagledare för flickor -04 väntade.

Linda kommer närmast från en anställning som ekonomi- och kontorschef på CC Service AB.

Öppettider Kristi Himmelfärdshelgen

Onsdagen den 24 maj stänger kansliet kl. 12.00 och öppnar åter måndagen den 29 maj.

22 nya Team Fair Play-spelare

Vår samarbetspartner Länsförsäkringar Stockholm lottar ut 22 Team Fair Play-tröjor varje månad till de spelare som har fått ett Grönt Kort och registrerat det på sterikscupen.se. Nu är april månads utlottning genomförd.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter