Stockholms 00:or spelar dubbla finaler – se matcherna live

Stockholms distriktslag födda 2000 för flickor och pojkar har båda kvalificerat sig för finaler i Cup Kommunal och Postnord Cup. Finalerna spelas i samband med Utvecklingslägrena i Halmstad. Flickorna möter Göteborg den 28 juni och pojkarna tar sig an Skåne den 5 juli.

Domarna tar inte semester

Det är inte bara lag som åker på cuper under sommaren även domarna behövs och provar på nya utmaningar. Utmaning blir det verkligen för de domare som åker på utbildning mellan vår- och höstsäsongen. Läs om vilka domare som går kurs när många av oss andra ligger på stranden.

Förändrade öppettider under sommaren

Onsdagen den 21 juni stänger kansliet kl. 12.00 pga personalaktivitet. Fredagen den 23 juni (midsommarafton) är kansliet stängt. Vecka 27 och vecka 31 är öppettiderna 9-12, 13-15. Vecka 28-30 är kansliet helt stängt.

AIK ändrar inriktning efter översyn

AIK Ungdomsfotboll har gjort en översyn på sin verksamhet för barn mellan 8-12 år för att nå upp till sina egna mål, FN:s Barnkonvention, RF:s Idrotten vill och SvFF:s Spela, lek och lär. Resultatet som en arbetsgrupp med hjälp av en referensgrupp kom fram till var att AIK kommer att fasa ut sin akademiverksamheten i aktuellt åldersspann. 2022 kommer AIK endast ha akademilag för flickor och pojkar från 13 års ålder.
Stockholms FF ser positivt på den nya inriktningen och önskar lycka till med genomförandet.

Läs mer på AIK Ungdomsfotbolls hemsida

Inbjudan till tränarutbildning UEFA B

Nu är det dags att skicka in ansökan till Seniortränarutbildningen UEFA B
Läs igenom inbjudan och skicka sedan in din ansökan senast den 31 augusti.

KLART: S:t Eriks-Cupensdag den 17 september

Nu är det klart! Även i år kommer vi att köra S:t Eriks-Cupensdag på Tele2 Arena. Söndagen den 17 september får 54 elvaårslag i S:t Eriks-Cupen chansen att vandra upp för trapporna och springa in på den välkända arenan.

Finalklart i Victoria Cup

Victoria och Stockholm Cup har rullat på bra i år och det ser ut som att finalerna kommer att spelas tidigt under höstsäsongen. I Victoria Cup är det redan finalklart. I JDM har vi inte kommit lika långt, men snart är det klart med alla semifinallag.

Majmånads Team Fair Play-spelare

Vår samarbetspartner Länsförsäkringar Stockholm lottar varje månad under säsongen ut 22 Team Fair Play-tröjor till de S:t Eriks-Cupspelare som har fått ett Grönt Kort och registrerat det i Sportswik-appen. Kolla in vilka de lyckligt lottade är!

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter