Idrottslyftet 2017 öppnar i januari

Ansökan till Idrottslyftet för 2017 kommer att öppnas under januari månad (datum ej klart). Detta på grund av att en ny applikation kommer att släppas.

Ansök om att arrangera en landskamp

Föreningarna i Upplands-Bro och Täby FK arrangerade i år varsin P17-landskamp där Sverige mötte England på en framgångsrikt sätt. Nu inbjuder Svenska FF föreningar att ansöka om att bli medarrangör till ungdomslandskamper 2017.

Dfk Sjöblom: "Allting klaffade idag"

Distriktsförbundskaptenen för flickor födda 2000, Caroline Sjöblom, var mer än nöjd efter att kvalmatchen i Cup Kommunal mot Gestrikland slutat med en klar 6-0-seger.

Sammanfattning Representantskap November 2016!

Tisdagen den 15 november hölls StFF:s årliga representantskapsmöte.

Det var 33 röstberättigade klubbar och diverse personer från kommittéer, styrelse och Framtidens Fotbolls Ledare som hittat till de nya lokalerna vi använde i år. Ett mindre deltagande än de två föregående åren vilket troligen visade på att årets motioner och förslag inte var av lika brett intresse som tidigare års.

Efter sedvanligt välkomsttal av Lars Ekholmer, ordförande i StFF, så valdes Lars till mötets ordförande och Björn Eriksson, förbundschef, till sekreterare. Sen var mötet i full gång.

Hjälp valberedningen hitta kandidater till styrelsen

Valberedningen har påbörjat sitt arbete inför årsmötet 2017.Vi kommer att börja med att fråga de förtroendevalda som står i tur att avgå vid det kommande årsmötet om de kan ställa sig till förfogande för omval men vill även ha förslag på nya kandidater.

Sekunddrama när P00 blev klart för slutspel

I fredags tappade Stockholms distriktslag pojkar födda 2000 ledningen mot Västmanland i slutsekunderna. I den avslutande gruppspelsmatchen i Postnord Cup mot Gotland gjorde 08-laget 7-0-målet vid samma tidpunkt. Ett mål och en seger som tog laget till slutspel.

Kvalspel väntar F00 efter riktnummerseger

I den avslutande matchen i Cup Kommunal för distritktslaget flickor födda 2000 vann Stockholm över Gotland med hela 8-0. Segern innebär att Stockholm kom tvåa i gruppen och får spela en kvalmatch för att nå slutspelet.

Olycklig inledning i distriktscuperna

Stockholms distriktslag födda 2000 inledde gruppspelet i Cup Kommunal och Postnord Cup på fredagskvällen med matcher mot Västmanland. Flickorna föll med 3-1 medan pojkarna spelade 2-2 efter en sen kvittering av gästerna.

FÖRÄNDRAD SAMLINGSTID FÖR DISTRIKTSLAGET F02 PÅ LÖRDAG

Distriktslaget flickor 02 kommer att kunna genomföra sin samling på lördag, MEN BARA EFTERMIDDAGEN.

Samling kl.11:45 på Restaurang East, Solnavägen 104 för lite mat, sen blir det teori och internmatch.
Söndagens samligt går enligt tidigare program. Sprid informationen vidare till berörda!
Visa fler nyheter
Visa alla nyheter